Close
Hátborzongató jelenésről szóló videót készítettek a Colorado-fennsíknál

Hátborzongató jelenésről szóló videót készítettek a Colorado-fennsíknál

Még mi sem tudtuk eldönteni, hogy valójában kikapcsol vagy nyugtalanít az a videó, amit az égből érkező, vagy éppen oda törő végtelen pillérekről készítettek Monument Valley-ben. 

Valódi képek, digitálisan jócskán megpiszkálva, bámulatos kivitelezéssel. Ez egy olyan optikai játék, amihez nem lehet érdemben hozzászólni, jobb végignézni.

Ez is érdekelhet:

vizuális csalódás | optikai csalódás | amerika | video | colorado-fennsík

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram