Close
Hatékony és kényelmes megoldás a munkahelyi étkezésre

Hatékony és kényelmes megoldás a munkahelyi étkezésre

Az üzleti világ folyamatos változása során a vállalatoknak egyre újabb és hatékonyabb módokat kell találnia az alkalmazottak elégedettségének és hatékonyságának növelése érdekében.

 

Ebben a folyamatban egyre inkább előtérbe kerül a céges keretből történő ételrendelés,ami számos előnnyel jár mind a csoportos étkezéseken, a rendezvényeken, a napi menük intézésében, vagy a home office-ban dolgozó munkatársak számára nyújtott juttatások tekintetében.

Csoportos étkezések az irodában és a rendezvényeken

 

A céges keretből történő ételrendelés lehetővé teszi, hogy az irodai közösség könnyen és gyorsan el legyen látva megfelelő minőségű étellel és itallal a munkaközi szünetekben és a céges rendezvényeken egyaránt.

 

Legyen szó a heti rendszerességgel megtartott közös étkezésekről vagy egy hirtelen szükségessé vált megbeszélésről, az ebédrendelés segít elkerülni az időveszteséget és a felesleges stresszt. A különféle preferenciák és a diétás igények is könnyen kielégíthetőek, ami hozzájárul az alkalmazottak elégedettségéhez és az összetartó közösség kialakításához.

 

A rendezvények, tréningek és konferenciák is hatékonyabban szervezhetőek meg, ha a résztvevőknek nem kell a külsős cégekkel, éttermekkel egyeztetniük az étkezés ügyében. A céges keretből megoldott ételrendelés lehetővé teszi a szervezők számára, hogy pontosan tervezett menüket biztosítsanak, ami optimalizálja az időkihasználtságot, és növelheti a rendezvény sikerét.

 

Változatos napi menük és diétás ételek

 

A változatos és kiegyensúlyozott étkezés hozzájárul az alkalmazottak egészségének és a jóllétének fenntartásához. Ez közvetlen hatással van a munkavégzés minőségére, a betegszabadságok csökkentésében is szerepet játszhat, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy azon a helyen, ahol elégedettek a munkavállalók, sokkal kisebb a fluktuáció mértéke is, ami hosszú távon megtakarítást jelenthet a cégnek.

 

A közös keretből történő ételrendelés lehetővé teszi azt, hogy saját konyha vagy büfé működtetése nélkül is tudjatok változatos napi menüt szolgáltatni az alkalmazottak számára. Az ilyen juttatások tovább növelik az elégedettséget, a lojalitást, és a munkahelyet is vonzóbbá teszik az új potenciális alkalmazottak számára.

 

Home office és a juttatások

 

Az egyre népszerűbbé váló home office munkavégzés során az alkalmazottaknak gyakran fejtörést okoz a főzés, ételbeszerzés, és az egészséges étkezés fenntartása. A vállalatok számára nyitva áll a lehetőség, hogy támogassák a távoli munkavégzésben dolgozó alkalmazottakat is.

 

Az ilyen juttatások segítenek abban, hogy az otthonról dolgozók se érezzék úgy, hogy nem részei a csapatnak, és lojálisabbak legyenek a cég felé. Látható tehát, hogy egy olyan apró gesztus, mint az étkezés biztosítása, mekkora változásokat tud hozni a vállalat életébe.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram