Close
Havassy Péter a veterán autók tuningolásáról

Havassy Péter a veterán autók tuningolásáról

Nem csak ladásoknak!

Már műegyetemi gépészhallgatóként megépítette osztálytársával közösen első versenyautóját Havassy Péter, aki azóta a motorépítés és -tuning hazai szaktekintélye lett. Immár saját cége, a Havassy Motorsport élén dolgozik fejlesztőmérnökként, gépjármű műszaki szakértőként, irányítja a versenymotorok konstruktőri munkáit, vállalja szervizcsapatok műszaki vezetését.

Nem nagyon van tehát nála kompetensebb személy itthon a témában, ezért akit érdekel a youngtimerek és veterán autók teljesítménynövelése, vagy csak szeretné meghallgatni a gépészt, akinek fogalommá vált a neve a magyarországi motorsportban, érdemes a Veterán Autó és Motor szaklap és az Óbudai Egyetem közös előadássorozatának november 20-i darabjára ellátogatnia.

Az előadást az egyetem Népszínház u. 8. sz. alatt épületében tartják este fél hattól. A belépés ingyenes.

Ez is érdekelhet:

Óbudai Egyetem | előadás | havassy péter | havassy motorsport | tuning

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram