Close
Havassy Péter a veterán autók tuningolásáról

Havassy Péter a veterán autók tuningolásáról

Nem csak ladásoknak!

Már műegyetemi gépészhallgatóként megépítette osztálytársával közösen első versenyautóját Havassy Péter, aki azóta a motorépítés és -tuning hazai szaktekintélye lett. Immár saját cége, a Havassy Motorsport élén dolgozik fejlesztőmérnökként, gépjármű műszaki szakértőként, irányítja a versenymotorok konstruktőri munkáit, vállalja szervizcsapatok műszaki vezetését.

Nem nagyon van tehát nála kompetensebb személy itthon a témában, ezért akit érdekel a youngtimerek és veterán autók teljesítménynövelése, vagy csak szeretné meghallgatni a gépészt, akinek fogalommá vált a neve a magyarországi motorsportban, érdemes a Veterán Autó és Motor szaklap és az Óbudai Egyetem közös előadássorozatának november 20-i darabjára ellátogatnia.

Az előadást az egyetem Népszínház u. 8. sz. alatt épületében tartják este fél hattól. A belépés ingyenes.

Ez is érdekelhet:

havassy péter | tuning | Óbudai Egyetem | havassy motorsport | autótuning

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom