Close
Alighanem ez lesz Buda új kedvenc helye

Alighanem ez lesz Buda új kedvenc helye

A Hello Buda Fresh Market Buda legfrissebb gasztroudvara és élményközpontja, amely egész évben reggeltől estig prémium szolgáltatókkal, hétvégi tematikus piacokkal, laza programokkal készül a Törökvész úton.

A gasztronómia a megszokottnál is komplexebb formában jelenik meg a Hello Buda Fresh Market gasztroudvarában. Bevásárolhatunk, népszerűbbnél népszerűbb streetfood kínálatból válogathatunk ebédre vagy vacsorára, és még a kora esti baráti koccintást is összehozhatjuk.

A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, Zingnek, a Street Food Karaván Budapestnek köszönhetően minden szakmai tudást és tapasztalatot az új gasztroudvarban egyesített.

A hét minden napján szemezgethetünk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül a magyar öko farm csirkés-,

a Crunchy, a Steak Sense, a The Fishmonger tengeri halas falatozója, a japán vonalat erősítő Wafu, az újdonsült fagyimennyország, a Cloud9, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség, a Hússzabóság, a Hello Bar, valamint a Fresh Corner és a külön egységet alkotó DELI 4U üzlet kínálatából.

A Hello Buda Fresh Market prémium szolgáltatásait a hétvégi tematikus piacok teszik teljessé. A gasztroudvar minden szombaton 8.00 és 14.00 között a Finom Placc támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi, kézműves termékekkel érkeznek. Szombatonként ott mindent megtalálhatunk: lesznek házi tejtermékekek (tej, túró, natúr és ízesített sajtok), kolbászok, szalonnák, savanyúságok, frissen préselt gyümölcslevek, illatos pékáruk, lekvárok, fűszerek, csokoládék, dió, friss tojás és virág.

Kéthetente péntek délutánonként a Divat Placcé a főszerep, ahol divat és dizájn közösségi vásár keretében hazai kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Divat és ékszertervezők, valamint a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők kapnak helyet, emellett pedig gardróbvásárt is rendeznek, ahol jó minőségű használt darabok cserélhetnek gazdát.

Havonta egyszer az EB OVO Közhasznú Egyesülettel összefogva, az EB OVO Placc keretén belül kutya tematikus közösségépítő rendezvények, workshopok, kézműves vásárok szerepelnek a programban.

A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyi vásárral készülnek a szervezők.

(Fotók:  Hirling Bálint, Pályi Zsófi)

budapest | piac | vásár | gasztro | tematikus

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram