Close
Mutatjuk, hol korcsolyázhatsz Buda tetején

Mutatjuk, hol korcsolyázhatsz Buda tetején

A Hello Buda Winterlandban korcsolyapályával, családi programokkal és téli finomságokkal várják a látogatókat a Törökvész úton.

A Hello Buda Winterlandban korcsolyapályával, családi- és gyerekprogramokkal és valódi hütte hangulattal várják a látogatókat november 20. és február 15. között a Törökvész úton. A Winterland idején az állandó kínálat és szolgáltatók mellett Raclette by Lili, Unkija a Balkán konyha mestere, a magyaros fogásairól híres Aedithke, a Sajtvilág különlegességei és az elmaradhatatlan kürtőskalács sem hiányozhat az óriás palacsinta és a mini fánkok mellett.

Buda nyáron nyílt közösségi és gasztronómiai központjában továbbra is bevásárolhatunk a hét minden napján és válogathatunk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül, mint a hazai ökofarm csirkés Crunchy, a The Fishmonger tengeri halas falatozója. Az ünnepi nyüzsgésre már készen áll a japán vonalat erősítő Wafu, az egész nap reggeli és brunch kínálatot nyújtó Benedict, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség és a Hello Bar csapata is. A külön egységet alkotó Deli 4U delikát üzlet prémium sonka és sajtválogatással, erős hazai és nemzetközi borkínálattal és látványos ázsiai részleggel színesíti a Hello Buda kínálatát.

A Hello Bar megújult belső térrel, a Winterland ideje alatt szezonális különlegességekkel bővült: téli koktélokkal, forró italokkal, lágyan pezsgő habzóborokkal, messzi földről érkező röviditalokkal várja a lelazulni vágyókat. A Hello Hüttében az elmaradhatatlan forraltborból, ínyenc forrócsokoládéból és téli italkülönlegességekből sincs hiány.

 

A Hello Winterland különlegessége a korcsolyapálya, amely hétközben 12:00-22:00 között, hétvégén 10:00-22:00 várja a csúszni vágyókat. Iskolás, óvodás csoportok hétközben délelőtt előzetes egyeztetés után ingyen használhatják a korcsolyapályát.

A Winterland Télikert fedett, fűtött terasza december elején nyit. A kikapcsolódást rendszeres tematikus programok színesítik: az Unplugged csütörtökön, péntekenként a Puncs Péntek, szombatonként tinidiszkó a jégen, majd Hello Hütte party, alkalmanként gyerekprogramok, animáció.

További infók itt.

FOLYTASD EZZEL

Ez vezetett a világhírű séf öngyilkosságához egy új elmélet szerint

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram