Close
Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Imádjuk, amikor tehetséges dizájnerek ilyen remek módon képesek újraértelmezni egy teret, új életet lehelve egy régi helyiségbe.

Az Atelier Noise német dizájnstúdiót azzal a feladattal bízták meg, hogy alakítsanak át egy korábban hentesüzletként funkcionáló helyiséget stílusos edzőteremmé. A feladatot olyan jól sikerült abszolválni, hogy a végeredmény egész Hamburg legmenőbb konditerme lett, ahol személyre szabott edzéseket tartanak.

A tágas, nyitott terek kiválóan alkalmasak a mozgásra, éppen ezért az építészek csak apróbb módosításokat végeztek a renoválás során. A betonfalak keménységét tölgyfából készült egyedi bútorokkal ellensúlyozták.

A belépést követően egy hosszú recepciós pult fogadja a vendégeket – ahol egyszerre két alkalmazott is kényelmesen dolgozhat egymás mellett – illetve egy Z alakú pad, ami egyszerre tárolóhelyként is funkcionál a különböző sporteszközök számára.

Az átalakítást követően alig telt el egy év, máris terjeszkednie kellett a teremnek, annyira népszerűvé vált. Ez nem is csoda, a vendégek nagyra értékelték a tágas, fényes, dizájnos teret, no meg persze a minőségi edzőfelszerelést és az ott dolgozó edzők szakértelmét.

Éppen ezért már a terem alatt húzódó alagsort is megnyitották, így az Athletik Docks jelenleg két szinten üzemel. Ha részletesebben is érdekel a terem, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Atelier Noise, Athletik Docks)

dizájn | nagy sztori | athletik docks | konditerem | Németország

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom