Close
Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Imádjuk, amikor tehetséges dizájnerek ilyen remek módon képesek újraértelmezni egy teret, új életet lehelve egy régi helyiségbe.

Az Atelier Noise német dizájnstúdiót azzal a feladattal bízták meg, hogy alakítsanak át egy korábban hentesüzletként funkcionáló helyiséget stílusos edzőteremmé. A feladatot olyan jól sikerült abszolválni, hogy a végeredmény egész Hamburg legmenőbb konditerme lett, ahol személyre szabott edzéseket tartanak.

A tágas, nyitott terek kiválóan alkalmasak a mozgásra, éppen ezért az építészek csak apróbb módosításokat végeztek a renoválás során. A betonfalak keménységét tölgyfából készült egyedi bútorokkal ellensúlyozták.

A belépést követően egy hosszú recepciós pult fogadja a vendégeket – ahol egyszerre két alkalmazott is kényelmesen dolgozhat egymás mellett – illetve egy Z alakú pad, ami egyszerre tárolóhelyként is funkcionál a különböző sporteszközök számára.

Az átalakítást követően alig telt el egy év, máris terjeszkednie kellett a teremnek, annyira népszerűvé vált. Ez nem is csoda, a vendégek nagyra értékelték a tágas, fényes, dizájnos teret, no meg persze a minőségi edzőfelszerelést és az ott dolgozó edzők szakértelmét.

Éppen ezért már a terem alatt húzódó alagsort is megnyitották, így az Athletik Docks jelenleg két szinten üzemel. Ha részletesebben is érdekel a terem, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Atelier Noise, Athletik Docks)

renoválás | dizájn | nagy sztori | athletik docks | hamburg

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram