Close
Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Imádjuk, amikor tehetséges dizájnerek ilyen remek módon képesek újraértelmezni egy teret, új életet lehelve egy régi helyiségbe.

Az Atelier Noise német dizájnstúdiót azzal a feladattal bízták meg, hogy alakítsanak át egy korábban hentesüzletként funkcionáló helyiséget stílusos edzőteremmé. A feladatot olyan jól sikerült abszolválni, hogy a végeredmény egész Hamburg legmenőbb konditerme lett, ahol személyre szabott edzéseket tartanak.

A tágas, nyitott terek kiválóan alkalmasak a mozgásra, éppen ezért az építészek csak apróbb módosításokat végeztek a renoválás során. A betonfalak keménységét tölgyfából készült egyedi bútorokkal ellensúlyozták.

A belépést követően egy hosszú recepciós pult fogadja a vendégeket – ahol egyszerre két alkalmazott is kényelmesen dolgozhat egymás mellett – illetve egy Z alakú pad, ami egyszerre tárolóhelyként is funkcionál a különböző sporteszközök számára.

Az átalakítást követően alig telt el egy év, máris terjeszkednie kellett a teremnek, annyira népszerűvé vált. Ez nem is csoda, a vendégek nagyra értékelték a tágas, fényes, dizájnos teret, no meg persze a minőségi edzőfelszerelést és az ott dolgozó edzők szakértelmét.

Éppen ezért már a terem alatt húzódó alagsort is megnyitották, így az Athletik Docks jelenleg két szinten üzemel. Ha részletesebben is érdekel a terem, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Atelier Noise, Athletik Docks)

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom