Close
Késő esti lezárásokra kell készülni a következő napokban Budapesten

Késő esti lezárásokra kell készülni a következő napokban Budapesten

Kedd éjszaka a Váralagutat, szerda éjjel a városligeti Zielinski hidat, csütörtökön éjszaka a Szabadság hidat tisztítják meg, ezért lezárásokra kell készülni – közölte a Budapesti Közművek keretén belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió.

Azt írták, hogy kedden 23 és 5 óra között a Váralagút melegvizes, vegyszermentes, kézi és gépi erővel történő mosását végzik az alagút teljes zárása mellett.

A munkálatok az éjszakai buszjáratokat nem érintik, azok a megszokott útvonalon és menetrendben közlekednek.

Szerdán 22.30 órától kezdődően mossák a városligeti Zielinski hidat a forgalom zavarása nélkül. A Szabadság hidat csütörtökön 23.30-tól 4.30-ig tisztítják meg teljes lezárás mellett – áll a közleményben.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

váralagút | budapest | szabadság híd | lezárás | zielinski híd

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram