Close
Hogyan készül? A vászonfotó

Hogyan készül? A vászonfotó

Manapság vászonfotót készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Családi képeinket a technikának köszönhetően pár kattintással megrendelhetjük. A legtöbb cég honlapja ügyfélbarát, segít lépésről lépésre az egész folyamaton.

Nézzük is, hogyan lesz a fotónkból vászonkép. Az alábbiakban a vaszonkep.hu rendszerét láthatjuk.

Megrendelés

Az internetes felületen egyszerűen feltölthetjük a képet, amit vászonra nyomtatnánk. A rendszer arra is lehetőséget ad, hogy kisebb javításokat végezzünk a képen vagy effektezzük. Amikor mindennel végeztünk, egyszerűen be tudjuk küldeni a képet.

A megrendelést követően kapunk egy visszaigazoló e-mailt, ebben ellenőrizhetjük, hogy mindent úgy jelöltünk-e be, ahogy szerettük volna. Ha esetleg valami nem stimmel, hívjuk fel a céget és pontosítsunk. Erre az e-mailre érdemes nagyon figyelni, így ha valamit véletlenül nem pontosan jelöltünk, még a folyamat elején javíthatjuk.

Ellenőrzés

Miután elküldtük a megrendelést, a vaszonkep.hu csapatának első dolga, hogy ellenőrzik a képeink minőségét. Ekkor alaposan átnézik a felbontást, minőséget, nem szemcsés-e a kép. Az apróbb problémákat ekkor javítják. Ha olyan problémát találnak, amin még az ő szakértelmükkel sem tudnak javítani, akkor felveszik velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ezek a problémák legtöbbször abból adódnak, hogy túl kicsi a képünk. Ha mindent rendben találnak, akkor beállítják a fényeket, előkészítik a képet.

Minta

A következő lépésben küldenek egy mintát, egy úgynevezett nézőképet. Ezen a képen még tudunk apróbb változtatásokat eszközölni. Miután a kért változtatásokat megcsinálták, megküldik számunkra az új nézőképet. Ne aggódjunk, ha többször kell változtatni, gyártásba csak a jóváhagyott példányt küldik.

Gyártás

Az elfogadott képet először a megfelelő anyagra kinyomtatják. Ezután következik a vakrámázás, amikor vakrámára feszítik a képet, majd pedig becsomagolják.

Szállítás

Szállítás tekintetében több választási lehetőségünk is van. A kész művet átvehetjük személyesen, vagy kérhetünk házhoz szállítást. Személyes átvétel esetén légpárnás fóliába csomagolják, házhoz szállításnál ezután még kartonba is helyezik.

Extra pont

Ezt a pontot nem biztos, hogy minden cégnél megtaláljuk, ezért érdemes figyelni már a megrendelésnél. Ez pedig a garancia. A vaszonkep.hu csapata például teljes garanciát vállal a termékekre. Így például ha nem tetszik, vagy megsérül szállítás közben, egyszerűen felvesszük velük a kapcsolatot, és újat készítenek.

A vászonkép készítése nem bonyolult, és ha megfelelően választjuk ki a gyártó céget, az egész folyamatot nyomon követhetjük, csak a mi beleegyezésünkkel készítik el a képet. Így tényleg olyan lesz, amilyet szeretnénk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom