Hogyan készül? A vászonfotó

Manapság vászonfotót készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Családi képeinket a technikának köszönhetően pár kattintással megrendelhetjük. A legtöbb cég honlapja ügyfélbarát, segít lépésről lépésre az egész folyamaton.

Nézzük is, hogyan lesz a fotónkból vászonkép. Az alábbiakban a vaszonkep.hu rendszerét láthatjuk.

Megrendelés

Az internetes felületen egyszerűen feltölthetjük a képet, amit vászonra nyomtatnánk. A rendszer arra is lehetőséget ad, hogy kisebb javításokat végezzünk a képen vagy effektezzük. Amikor mindennel végeztünk, egyszerűen be tudjuk küldeni a képet.

A megrendelést követően kapunk egy visszaigazoló e-mailt, ebben ellenőrizhetjük, hogy mindent úgy jelöltünk-e be, ahogy szerettük volna. Ha esetleg valami nem stimmel, hívjuk fel a céget és pontosítsunk. Erre az e-mailre érdemes nagyon figyelni, így ha valamit véletlenül nem pontosan jelöltünk, még a folyamat elején javíthatjuk.

Ellenőrzés

Miután elküldtük a megrendelést, a vaszonkep.hu csapatának első dolga, hogy ellenőrzik a képeink minőségét. Ekkor alaposan átnézik a felbontást, minőséget, nem szemcsés-e a kép. Az apróbb problémákat ekkor javítják. Ha olyan problémát találnak, amin még az ő szakértelmükkel sem tudnak javítani, akkor felveszik velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ezek a problémák legtöbbször abból adódnak, hogy túl kicsi a képünk. Ha mindent rendben találnak, akkor beállítják a fényeket, előkészítik a képet.

Minta

A következő lépésben küldenek egy mintát, egy úgynevezett nézőképet. Ezen a képen még tudunk apróbb változtatásokat eszközölni. Miután a kért változtatásokat megcsinálták, megküldik számunkra az új nézőképet. Ne aggódjunk, ha többször kell változtatni, gyártásba csak a jóváhagyott példányt küldik.

Gyártás

Az elfogadott képet először a megfelelő anyagra kinyomtatják. Ezután következik a vakrámázás, amikor vakrámára feszítik a képet, majd pedig becsomagolják.

Szállítás

Szállítás tekintetében több választási lehetőségünk is van. A kész művet átvehetjük személyesen, vagy kérhetünk házhoz szállítást. Személyes átvétel esetén légpárnás fóliába csomagolják, házhoz szállításnál ezután még kartonba is helyezik.

Extra pont

Ezt a pontot nem biztos, hogy minden cégnél megtaláljuk, ezért érdemes figyelni már a megrendelésnél. Ez pedig a garancia. A vaszonkep.hu csapata például teljes garanciát vállal a termékekre. Így például ha nem tetszik, vagy megsérül szállítás közben, egyszerűen felvesszük velük a kapcsolatot, és újat készítenek.

A vászonkép készítése nem bonyolult, és ha megfelelően választjuk ki a gyártó céget, az egész folyamatot nyomon követhetjük, csak a mi beleegyezésünkkel készítik el a képet. Így tényleg olyan lesz, amilyet szeretnénk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom