Close
Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Amikor megtetszik egy termék, vásárlóként elsődleges kérdés az, hogy hol lehet és hol érdemes azt beszerezni. A kannabiszolaj esetén sincs ez másképp, ám nem biztos, hogy olyan egyszerű a dolgunk, hogy besétálunk az első bioboltba. Nézzük, hogy miért!

Nem mindegy a beszerzési forrás!

A bekezdés címeként megfogalmazott állítás gyakorlatilag minden termék esetén igaz, hiszen a gyártók általában nemcsak abban különböznek egymástól, hogy más márkanév alatt dobják piacra termékeiket, hanem számos egyéb tényezőben is eltérnek. Nincs ez másképp a kannabisz olaj esetében sem.

Nagyon fontos, hogy megbízható helyről, minőségi terméket szerezzünk be, s véletlenül se tévesszük össze a készítményt a kenderolajjal. Mire figyeljünk oda, hogy mindkét téren jó döntést hozhassunk?

Megbízható gyártó, magas színvonal

Egy olyan termék, amelyet alapvetően azért szerzünk be, mert azt szeretnénk, ha támogatná szervezetünk működését, mindig fokozott körültekintést igényel. Annak ellenére, hogy a tudományos világ és a hivatalos állásfoglalás még nem döntött ebben a kérdésben a CBD olaj esetében, a vásárlói, felhasználói tapasztalatok rengeteget segíthetnek nekünk eldönteni azt a kérdést, hogy mi magunk meg szeretnénk-e alkotni a saját véleményünket a termékkel kapcsolatban, azaz ki akarjuk-e egyáltalán próbálni.

Egy megbízható forrásnál el tudjuk olvasni a korábbi véleményeket, sőt – ideális esetben -, akár Facebook-csoportokban is lehetőséget kaphatunk arra, hogy megismerjük más felhasználók tapasztalatait, ahogy arra az USA medical is lehetőséget kínál.

Egy megbízható gyártó esetében tanúsítványok biztosítják azt, hogy a termékeit nyugodtan alkalmazhatjuk. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy semmilyen káros összetevőt és szennyeződést nem tartalmaz a készítmény. Mindezt pedig természetesen igen szigorú minőségbiztosítási rendszerrel garantálják a vásárlók számára.

Amennyiben megbízható gyártót találtunk, akkor természetesen annak termékeit bármely forrásból beszerezhetjük, akár fizikai boltokból, gyógyszertárakból is, amennyiben forgalmazzák.

Kannabiszolaj vs kendermagolaj

A kannabiszolaj ma már megvásárolható gyógyszertárakban, bioboltokban, valamint gyógynövényboltokban is, de nem szabad összekevernünk a kenderolajjal. Míg az előbbi többféle növényi összetevőből, speciális eljárással készül, addig a kendermagolaj a növény magjából, hidegsajtolási eljárással.

Mindkét olaj gazdag különféle hasznos összetevőkben, ám tartalmuk jelentős mértékben eltér egymástól. Ráadásul a kenderolaj egyáltalán nem tartalmazza a kannabiszolaj legfontosabb összetevőjét, a CBD-t.

Éppen ezért ezt a két készítményt nem lehet egymás helyettesítésére használni, mert azon túl nincs bennük semmi közös, hogy azonos növényt kell termeszteni ahhoz, hogy ezeket létrehozhassák. Válasszuk tehát ezek közül pontosan azt a terméket, amelyet alkalmazni szeretnénk, s ne keverjük össze őket!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a helyekre és programokra vidd el külföldről érkező barátaidat!

A kutyák ízületi gyulladásának megelőzése és kezelése

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram