Close
Hollandiában nyitnak a teraszok, de korlátozzák a vendégek létszámát

Hollandiában nyitnak a teraszok, de korlátozzák a vendégek létszámát

Jövő hét szerdától egyebek között megszűnik a három hónapja érvényben lévő kijárási tilalom, és megnyitnak a vendéglátóipari egységek teraszai is.

A döntés értelmében az éttermek és bárok egyszerre legfeljebb ötven főt fogadhatnak teraszaikon,

amelyek déltől este hatig maradhatnak nyitva, továbbá megnyílnak a nem alapvető árucikkeket kínáló boltok is.

A lazításokat Mark Rutte ügyvivő kormányfő jelentette be. Kedd esti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az enyhítések kockázattal járnak, ezért továbbra is szükséges az óvatosság.

Közben Szlovénia kinyit, Belgiumban a eltörölték a beutazási tilalmat, de a Magyarországról érkezőkre más szabályok érvényesek, Svájc pedig szintén ezen a héten nyit, körülbelül ugyanakkor, mint mi, csak több szektorral.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Rejtélyes bejárat a "gasztronómia szentélyébe" – Nyit Rácz Jenő első étterme
Szigorú feltételekkel, de nyithatnak a szomszédban a vendéglátóhelyek belső helyiségei
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom