Close
Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

2019. augusztus 19–20-án rendezik meg az ötödik, hagyományos kenyérkészítők találkozóját Budapesten.

A MOM Park mellett megrendezett Kenyérlelke Fesztivált több okból rendezik meg. Az első és legfontosabb, hogy évente egy alkalommal összehozza a kenyér szerelmeseit, ahol megismerhetik egymást, és kicserélhetik egymás között tapasztalataikat.

A rendezvény szervezői törekszenek arra, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

A találkozó alkalmával megrendeznek egy versenyt is. Az erőpróbán öt olyan kategória van, amiben szabadon indulhat bárki. A legjobbnak találtatott alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig bezárólag.

A kenyérlelke jelenleg a főváros egyik legkedvesebb, legcsaládbarátabb rendezvénye, ahol amatőr és profi pékek mellett azok is nagyon jól érezhetik magukat, akik a kenyeret csak enni szeretik. A helyszínen nemcsak kenyér lesz, hanem egyéb finomságok is, ugyanis több étterem is képviselteti magát, például az Anyukám mondta!, a Larus, a Csalogány 26, a Leo (ex Margit utca), a Salon étterem, az Erhardt étterem, Molnár B. Tamás és Huszár Krisztián (Szirom Foodbar). És ha egy finom teára vágynánk, érdemes megkeresni a Zhao Zhou-t. Ó igen, és lesznek koncertek is.

Részletek itt.

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom