Close
Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

2019. augusztus 19–20-án rendezik meg az ötödik, hagyományos kenyérkészítők találkozóját Budapesten.

A MOM Park mellett megrendezett Kenyérlelke Fesztivált több okból rendezik meg. Az első és legfontosabb, hogy évente egy alkalommal összehozza a kenyér szerelmeseit, ahol megismerhetik egymást, és kicserélhetik egymás között tapasztalataikat.

A rendezvény szervezői törekszenek arra, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

A találkozó alkalmával megrendeznek egy versenyt is. Az erőpróbán öt olyan kategória van, amiben szabadon indulhat bárki. A legjobbnak találtatott alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig bezárólag.

A kenyérlelke jelenleg a főváros egyik legkedvesebb, legcsaládbarátabb rendezvénye, ahol amatőr és profi pékek mellett azok is nagyon jól érezhetik magukat, akik a kenyeret csak enni szeretik. A helyszínen nemcsak kenyér lesz, hanem egyéb finomságok is, ugyanis több étterem is képviselteti magát, például az Anyukám mondta!, a Larus, a Csalogány 26, a Leo (ex Margit utca), a Salon étterem, az Erhardt étterem, Molnár B. Tamás és Huszár Krisztián (Szirom Foodbar). És ha egy finom teára vágynánk, érdemes megkeresni a Zhao Zhou-t. Ó igen, és lesznek koncertek is.

Részletek itt.

kenyér | kenyérlelke fesztivál | budapest | zhao zhou | pék

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom