Close
Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

Augusztus 19-én kezdődik Budapest legkedvesebb fesztiválja

2019. augusztus 19–20-án rendezik meg az ötödik, hagyományos kenyérkészítők találkozóját Budapesten.

A MOM Park mellett megrendezett Kenyérlelke Fesztivált több okból rendezik meg. Az első és legfontosabb, hogy évente egy alkalommal összehozza a kenyér szerelmeseit, ahol megismerhetik egymást, és kicserélhetik egymás között tapasztalataikat.

A rendezvény szervezői törekszenek arra, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

A találkozó alkalmával megrendeznek egy versenyt is. Az erőpróbán öt olyan kategória van, amiben szabadon indulhat bárki. A legjobbnak találtatott alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig bezárólag.

A kenyérlelke jelenleg a főváros egyik legkedvesebb, legcsaládbarátabb rendezvénye, ahol amatőr és profi pékek mellett azok is nagyon jól érezhetik magukat, akik a kenyeret csak enni szeretik. A helyszínen nemcsak kenyér lesz, hanem egyéb finomságok is, ugyanis több étterem is képviselteti magát, például az Anyukám mondta!, a Larus, a Csalogány 26, a Leo (ex Margit utca), a Salon étterem, az Erhardt étterem, Molnár B. Tamás és Huszár Krisztián (Szirom Foodbar). És ha egy finom teára vágynánk, érdemes megkeresni a Zhao Zhou-t. Ó igen, és lesznek koncertek is.

Részletek itt.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom