Close
Elképesztően nagy az érdeklődés az ingyenes hongkongi jegyek iránt

Elképesztően nagy az érdeklődés az ingyenes hongkongi jegyek iránt

Több száz európai utazhat majd ingyen Hongkongba, miután a Cathay Pacific összesen több mint hatezer ingyenes retúr repülőjegyet oszt szét világszerte.

A Cathay Pacific a World of Winners kampány részeként, a hongkongi repülőtér szponzorálásával ingyenes repülőjegyeket oszt, hogy minél több turistát csábítsanak a régióba.

A jegyekért május 9-től május 15-ig lehet jelentkezni.

Ahhoz, hogy valaki megkaphassa az ingyenjegyet, a legalább tizennyolc évesnek kell lennie, Cathay-tagsággal kell rendelkeznie és helyesen kell válaszolnia három kérdésre. A győzteseket június 5-én értesítik a regisztrációnál megadott e-mail címen keresztül. Az ingyenjegyeket június 5. és július 4. között kell felhasználni, minimálisan két napos, maximum egy hónapos tartózkodási idő mellett.

Hongkong népszerű turisztikai célpont, de a koronavírus-járvány miatti rendkívül szigorú korlátozások miatt drasztikusan visszaesett a beutazók száma. Most, hogy feloldották a korlátozásokat, szeretnék újjáéleszteni a turisztikai szektorukat.

(Forrás: Schengenvisa.info, fotó: Getty Images)

ingyenjegy | repülő | repülőjegy | hongkong

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram