Close
Mint egy fékezhetetlen hullámvasút, olyan a világ egyik legnagyobb városa ebben a látványos videóban

Mint egy fékezhetetlen hullámvasút, olyan a világ egyik legnagyobb városa ebben a látványos videóban

Brandon Li a világ egyik legismertebb filmese, aki olyan magas szintre emeli a rövid útifilmeket, mint senki más.

A Hong Kong Strong című videójában a lehető legbensőségesebb módon tudta megörökíteni a hongkongi emberek életét, miközben a nyüzsgő várost a legmélyebb szintekig felfedezte.

A nézőket beviszi az emberek otthonába, hogy bepillantást engedjen az életükbe, a látványos természeti és épített örökségek vonatkozásában pedig a történeteiket is megalkotja. Olyan sajátságos műfajt hozott létre Brandon Li az utazási filmek körében, amely tényleg egyedülálló.

kisfilm | úti film | hongkong | drónvideó | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram