Close
Mint egy fékezhetetlen hullámvasút, olyan a világ egyik legnagyobb városa ebben a látványos videóban

Mint egy fékezhetetlen hullámvasút, olyan a világ egyik legnagyobb városa ebben a látványos videóban

Brandon Li a világ egyik legismertebb filmese, aki olyan magas szintre emeli a rövid útifilmeket, mint senki más.

A Hong Kong Strong című videójában a lehető legbensőségesebb módon tudta megörökíteni a hongkongi emberek életét, miközben a nyüzsgő várost a legmélyebb szintekig felfedezte.

A nézőket beviszi az emberek otthonába, hogy bepillantást engedjen az életükbe, a látványos természeti és épített örökségek vonatkozásában pedig a történeteiket is megalkotja. Olyan sajátságos műfajt hozott létre Brandon Li az utazási filmek körében, amely tényleg egyedülálló.

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom