Close
A Gucci új táskakollekciójában a hetven évvel ezelőtti ikonikus darabokhoz nyúl vissza

A Gucci új táskakollekciójában a hetven évvel ezelőtti ikonikus darabokhoz nyúl vissza

A luxus divatház bemutatta hihetetlenül elegáns Horsebit kollekcióját, amelynek arcának Halle Bailey-t, Hannit és Julia Garnert választották.

A Gucci Horsebit kollekciója az 1955-ös ikonikus darabokat idézi meg, a világsztárok pedig hitelesen közvetítik az elegancia, a luxus, a kifinomultság üzenetét. A három énekes-színésznő jellegzetes személyiségei visszaköszönnek a kampányfotókon és a hozzá készült kisfilmen is; dinamikus mozdulatokkal és

vibráló energiával adnak életet a legendás kézitáskának.

A kampány a Horsebit 1955 időtlen szellemiségét idézi meg. A kézitáska egyes elemei pedig pontosan ugyanolyanok, mint a hetven évvel ezelőtti darabokon, így kortárs lencsén keresztül világítanak rá az emblematikus sziluettekre, a kézműves munka remekeire, a kivételes anyagok használatára, a precíz kivitelezésre, melyek mindig is megkülönböztették a márkát a többi gyártótól.

A Horsebit 1955 táska többféle méretben, színben és anyagban is vásárolható.

(Forrás: Haute Living, fotók: Gucci)

horsebit | kézitáska | gucci | táska

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram