Close
Hihetetlen, mit állít a horvát hotelekről egy turisztikai szervezet

Hihetetlen, mit állít a horvát hotelekről egy turisztikai szervezet

Tényleg a horvát szállodák rendelkeznek a legjobb vendégértékelésekkel az egész mediterrán régióban?

A Horvát Turisztikai Napokon vendégeskedő Trust You vendégvélemény-elemző cég minden online platformot érintő kutatása szerint állítólag a horvát hotelek jobb értékeléseket kapnak, mint francia, olasz, görög és spanyol társaik. Emellett Larisa Dedus, a Trust You igazgatója azt mondta, hogy Horvátország a legversenyképesebb a barátságos kiszolgálás tekintetében is.

A horvát hotelek vezető helyen állnak az értékelések szerint, a vendégek pedig különösen elégedettek az elérhető szobakategóriákkal, a hotelekkel általában, az elhelyezkedéssel és a szolgáltatásokkal”.

A legmagasabb pontszámot a személyzet barátságossága kapta, ami hozzájárul ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat az országban“ – tette hozzá.

Sandra Jankovic, a Turisztikai Igazgatóság munkatársa arra mutatott rá, hogy a horvát szállodák árai viszont sokáig nem teljesen tükrözték ezeket a jó értékeléseket, mert itt voltak a legalacsonyabb a szobaárak az egész Földközi-tengeren, és az ötcsillagos szállodák is kevesebbe kerültek, mint Franciaországban vagy Olaszországban. Az elmúlt években a nyári csúcs előtt és után már száz euró alatt lehetett foglalni, 2022-ben azonban 25 százalékkal nőttek a szobánkénti átlagárak. Egy területen azonban Horvátország elmarad a versenytársaitól, mégpedig a kártyás fizetési lehetőségek tekintetében.

A magyarok ezt az öt helyet imádják a legjobban Horvátországban, de bármennyire sokan is távozzanak pozitív élményekkel, azért korántsem mindenki elégedett.

Szerinted is a horvát hotelek a legjobbak?

51% Vannak jók, de ez túlzás.
25% Nem tudom, ezt honnan szedhették.
10% Kizárt, nagyon gyenge horvát hotelekben jártam.
13% Abszolút egyetértek, a legjobbak!

(Forrás: Total Croatia News, képek: Getty Images)

szálloda | értékelés | szállodák | Horvátország

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram