Close
Posztmodern pihenőrészt alakítottak ki ebben a horvátországi erdőben

Posztmodern pihenőrészt alakítottak ki ebben a horvátországi erdőben

Egy átlátszó falakkal ellátott, házszerű pavilont húztak fel egy horvátországi erdőben, az egyik gyár közelében.

A pár hónapja megvalósított projekt mögött a Prostoria díjnyertes formatervező stúdió áll, amely alapból nagy figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra és az innovatív tervezésre.

A Prostoria lényegében a beltéri élet kényelmeit próbálta meg ötvözni az anyatermészet nyújtotta korlátlan szabadsággal és nyugalommal.

Az installáció elsőre úgy fest, mintha egy ház lenne, átlátszó falakkal – és bár a négyzet alakú blokkokból álló ülőszigetek összekapcsoltnak tűnhetnek, mindegyik különálló egység, amely tartalmaz egy-egy egyedi tervezési elemet. Sajnos a tél beköszöntével valószínűleg már eltávolították az erdőből az installációt, de remélhetőleg újra feltűnik majd egy másikban – talán épp nálunk.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

erdő | nyár | bútor | kanapé | magyarország

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram