Close
Limitált kiadású pólóval és öltönnyel érkezett a Hugo Boss a popkirály születésnapjára

Limitált kiadású pólóval és öltönnyel érkezett a Hugo Boss a popkirály születésnapjára

Öltönyt és pólót ihletett minden idők legnagyobb példányszámban elkélt zenei albuma, a Thriller. Michael Jackson főművéből összesen 105 milliót adtak el világszerte, most viszont csak száz darabot vihetnek haza a kultúrtörténeti pillanatokra fogékonyak a Hugo Boss által készített limitált számú ruhakölteményekből.

A német divatóriás a popkirály 1982-ben kiadott legsikeresebb lemezének borítójából merítette az inspirációt.

Persze nem egy az egyben rajzolta rá a motívumot, hanem újraértelmezve a Thriller hangulatát napjaink ízlésvilágához igazította.

A kilenc éve elhunyt Jackson egyébként augusztus végén ünnepelte volna hatvanadik születésnapját.

Az évforduló alkalmából kiállítás nyílt Londonban – a National Portrait Galleryben október 21-ig megtekinthető tárlat azt mutatja be, mennyi mindenkit és hogyan inspirált Jacko a mögöttünk hagyott évtizedekben.

A negyven művész (többek között Rita Ackerman, David LaChapelle, Paul McCarthy, Andy Warhol) alkotásait összefogó kiállítás egyik fő támogatójaként a Hugo Boss háromféle pólót is gyártott a jubileumra: mindegyiken feltűnik a király, hol az arcképével, hol pedig ikonikus táncmozdulatainak egyikével.

Természetesen a Hugo Boss-kollekció legizgalmasabb darabja a könnyű anyagból készült, slim fit-szabású kultikus fehér zakó, amely egyrészt visszahozza picit a nyolcvanas éveket, másrészt mintha időtállónak tűnne.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hugo Boss)

divat | kiállítás | Thriller | london | Michael Jackson

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram