Close
Jön a Royal Caribbean új hajósorozata, íme, az első darab

Jön a Royal Caribbean új hajósorozata, íme, az első darab

Miután idén a világ legnagyobb óceánjárójával állt elő, jövőre újabb hajósorozatot indít a Royal Caribbean.

Az Icon Class-sorozat első darabja, az Icon of the Seas legígéretesebb látványosságai között egy hatalmas, hatcsúszdás víziparkot, egy központi parkot, hét úszómedencét és egy 17 méteres beltéri vízesést találunk, de lesz jégbe hűtött italok bárja, úszó koktélozó és sziklamászófal is.

A 2805 kabin 28 különböző szobakategóriára oszlik, olyan „lakónegyedekkel“, mint a családi övezetnek szánt, három szintet elfoglaló, fehér kerítéses-postaládás Ultimate Family Townhouse, az AquaDome, a Chill Island (Pihenősziget), a Surfside vagy a Hideaway (Rejtekhely), amelyek mind más-más élményeket és hangulatot kínálnak.

A hajó cseppfolyósított földgázzal üzemel majd és hétéjszakás körutazásokat kínál Miamiból, megállóval a Royal Caribbean magánszigetén, a Bahamákon található CocoCayen.

Végleg beköltöznél egy óceánjáró? Erre is van megoldás.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Travel and Leisure, Royal Caribbean)

Royal Caribbean | Icon Class | Icon of the Seas | óceánjáró

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram