Close
Ide utaznánk a nyáron a Google szerint

Ide utaznánk a nyáron a Google szerint

Bár azt nem tudjuk megjósolni, ki és milyen feltételek mellett tud majd útra kelni a nyáron, azt pedig pláne nem, hogy milyen elvárásokat támasztanak majd az országok a beutazó turistákkal szemben, az biztos, hogy a Google szerint már elkezdtük tervezni a vakációnkat. Megmutatjuk, hová.

Görögország

A Google szerint a 2021-es nyaralások tervezésekor a legnépszerűbb célállomás Görögország.

A legtöbben úgy vélik, az idei szezonban az ország csak az európai turisták előtt nyitja majd meg a határait, de erről konkrét, megerősített információ még nem jelent meg.

Olaszország

Olaszország évek óta az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont, és ez idén sincs másként, annak ellenére, hogy a hosszú lezárások és a kiszámíthatatlan korlátozó intézkedések miatt nehéz dolguk van azoknak, akik vakációjukat Itáliában töltenék.

Ami biztosnak tűnik, hogy az ország jó úton jár az átoltottsággal, és az olaszok mindenkinél jobban várják, hogy ismét dübörögjön a vendéglátás, valamint az idegenforgalom.

Karib-tenger

A karibi szigetek többsége már most is nyitva van a turisták előtt,

és mivel az ország gyakorlatilag csak negatív tesztet vagy oltási igazolást kér a beutazóktól, minden adott a fergeteges vakációhoz.

Nem csoda, hogy sokan már most lekötötték nyaralásukat a Karib-tengerre, így a szabad szálláshelyek talán itt fogynak a leggyorsabban.

Mexikó

Mexikó elsősorban az amerikaiak kedvelt úti célja, hiszen útlevéllel viszonylag könnyen el tudnak jutni az országba, ami változatos programokkal, fergeteges bulikkal, gazdag kulturális örökséggel, és páratlan tengerpartokkal várja az utazókat.

Mexikó határai jelenleg nyitva állnak a turisták előtt, és egyelőre szigorú feltételeket nem is terveznek szabni a beutazók számára, így aztán tényleg ígéretes úti célnak számít a közép-amerikai ország.

Kanada

Jelenleg Kanada zárva tart az utazók előtt, akik mégis bejuthatnak az országba, negatív koronavírus-tesztet kell produkálniuk.

Várhatóan a közeljövőben megváltozik majd a jelenleg érvényben lévő protokoll, de hogy ez mikor és milyen feltételekkel fog megtörténni, rejtély.

Az azonban biztos, hogy a Google-kereső-alapú nyaralások tervezésekor az ötödik legnépszerűbb cél, így az országnak is egyértelmű gazdasági érdeke lenne az újranyitás.

Eközben a romantikus utazás egy klasszikus formája támad fel ismét Európában. Aki pedig a jövő év végéig felkeresi ezt a tizenöt helyet, annak minden utazási költségét megtérítik.

(Fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája
Irigyeljük kicsit a franciákat: mostantól olcsón vonatozhatják körbe az országukat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom