Close
Idén is fantasztikus installációkat hozott össze a Hello Wood Argentínában

Idén is fantasztikus installációkat hozott össze a Hello Wood Argentínában

Remek fotókkal bizonyítjuk az állításunkat.

Negyedszer rendezte meg a közösségi fainstallációiról ismert budapesti építészstúdió, a Hello Wood alkotótáborát a tengerentúlon, a Buenos Airestől százhatvan kilométerre fekvő Ceibasban. Az évek során neves nemzetközi építészekkel együtt dolgozó Hello Wood tíz éve indított alkotótábort a Balaton-felvidéken, amely 2017-ben vált exportcikké.

“Büszkék vagyunk arra, hogy egy magyarországi projekt kezdeményezőiként nemzetközi közegben terjeszthetjük tudásunkat, tapasztalatainkat, másoknak inspirációt nyújtva. Nagy szó, hogy évről évre a Lollapalooza Argentina fesztivált is megjárják a tábor alkotásai, így több tízezer ember láthatja testközelből az installációkat” – számol be az egyik alapító, Ráday Dávid.

Az építészképzések sajátossága, hogy a hallgatók nem – vagy csak elvétve – vesznek részt valós építési feladatokban, ezt az űrt hivatott pótolni a program, ahol az egyetemisták nemcsak egy intenzív közösségi élményt, hanem a kézzel építés élményét is megtapasztalhatják. Idén tizenegy installáció készült az Argentínából, Brazíliából, Hollandiából, Paraguayból és Uruguayból érkező oktatók vezetésével az idilli, pálmafákkal szegélyezett birtokon. A dél-amerikai alkotófesztivál helyi partnerek szervezésében valósul meg, a magyar iroda koordinálásával.

tábor | építészet | argentína | fa | ráday dávid

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom