Close
Idén is fantasztikus installációkat hozott össze a Hello Wood Argentínában

Idén is fantasztikus installációkat hozott össze a Hello Wood Argentínában

Remek fotókkal bizonyítjuk az állításunkat.

Negyedszer rendezte meg a közösségi fainstallációiról ismert budapesti építészstúdió, a Hello Wood alkotótáborát a tengerentúlon, a Buenos Airestől százhatvan kilométerre fekvő Ceibasban. Az évek során neves nemzetközi építészekkel együtt dolgozó Hello Wood tíz éve indított alkotótábort a Balaton-felvidéken, amely 2017-ben vált exportcikké.

“Büszkék vagyunk arra, hogy egy magyarországi projekt kezdeményezőiként nemzetközi közegben terjeszthetjük tudásunkat, tapasztalatainkat, másoknak inspirációt nyújtva. Nagy szó, hogy évről évre a Lollapalooza Argentina fesztivált is megjárják a tábor alkotásai, így több tízezer ember láthatja testközelből az installációkat” – számol be az egyik alapító, Ráday Dávid.

Az építészképzések sajátossága, hogy a hallgatók nem – vagy csak elvétve – vesznek részt valós építési feladatokban, ezt az űrt hivatott pótolni a program, ahol az egyetemisták nemcsak egy intenzív közösségi élményt, hanem a kézzel építés élményét is megtapasztalhatják. Idén tizenegy installáció készült az Argentínából, Brazíliából, Hollandiából, Paraguayból és Uruguayból érkező oktatók vezetésével az idilli, pálmafákkal szegélyezett birtokon. A dél-amerikai alkotófesztivál helyi partnerek szervezésében valósul meg, a magyar iroda koordinálásával.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom