Idén is lesz Kenyérlelke fesztivál

2020. augusztus 19–20-án tartják az idei Kenyérlelke fesztivált, ahol a hagyományos eljárással készített kenyereket, a kovászt és a szakmát is ünneplik.

A találkozó első és legfontosabb feladata, hogy összehozza a kenyér szerelmeseit, évente egyszer. Nemcsak ismerkedésre, de tapasztalatcserére is szükség van, amire tökéletes ez a kicsit sem gluténmentes program.
A szervezők már hatodik éve törekszenek arra, hogy ismét visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

Nem maradhat el a verseny sem, a kenyeres megmérettetésen öt kategóriában nevezhetnek. A legjobb, legfinomabb alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig.

A fesztivál három fő védnöke idén is Vajda József, Till Attila és Németh Áron lesz.

Ez is érdekelhet:

A friss kenyér illata mindent felülír

Visszatérni dédanyáink mindennapi rutinjához, a lehető legjobb dolog, amit tehetünk.

(Fotók: Kenyerlelke.hu)

glutén | program | augusztus | kenyérlelke fesztivál | mom kult

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom