Close
Idén is lesz Kenyérlelke fesztivál

Idén is lesz Kenyérlelke fesztivál

2020. augusztus 19–20-án tartják az idei Kenyérlelke fesztivált, ahol a hagyományos eljárással készített kenyereket, a kovászt és a szakmát is ünneplik.

A találkozó első és legfontosabb feladata, hogy összehozza a kenyér szerelmeseit, évente egyszer. Nemcsak ismerkedésre, de tapasztalatcserére is szükség van, amire tökéletes ez a kicsit sem gluténmentes program.
A szervezők már hatodik éve törekszenek arra, hogy ismét visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

Nem maradhat el a verseny sem, a kenyeres megmérettetésen öt kategóriában nevezhetnek. A legjobb, legfinomabb alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig.

A fesztivál három fő védnöke idén is Vajda József, Till Attila és Németh Áron lesz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kenyerlelke.hu)

búza | program | kenyérlelke fesztivál | mom kult | augusztus

FOLYTASD EZZEL

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom