Close
Idén is lesz Kenyérlelke fesztivál

Idén is lesz Kenyérlelke fesztivál

2020. augusztus 19–20-án tartják az idei Kenyérlelke fesztivált, ahol a hagyományos eljárással készített kenyereket, a kovászt és a szakmát is ünneplik.

A találkozó első és legfontosabb feladata, hogy összehozza a kenyér szerelmeseit, évente egyszer. Nemcsak ismerkedésre, de tapasztalatcserére is szükség van, amire tökéletes ez a kicsit sem gluténmentes program.
A szervezők már hatodik éve törekszenek arra, hogy ismét visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

Nem maradhat el a verseny sem, a kenyeres megmérettetésen öt kategóriában nevezhetnek. A legjobb, legfinomabb alkotásokat a szakmai zsűri oklevéllel jutalmazza. Mind az öt kategóriában csak egyetlen jelöltet illet meg a zsűri elismerése, aki ezt az oklevelet egy évig szabadon használtatja, egészen a következő versenyig.

A fesztivál három fő védnöke idén is Vajda József, Till Attila és Németh Áron lesz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kenyerlelke.hu)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom