Close
Így akarják eladni Budapestet a törökök

Így akarják eladni Budapestet a törökök

Odafentről megnézni egy jól ismert várost mindig különleges élmény. Még akkor is, ha csak egy igen látványos videó repít – esetünkben – Budapest fölé.

Ennek a főváros nevezetességein átsuhanó, majdnem háromperces felvételnek azok a legerősebb pillanatai, amikor madártávlatból tűnnek fel olyan ikonikus helyek, mint a Városliget, a Vásárcsarnok, a Gellérthegy vagy a Lánchíd. A Turkish Airlines Budapestet népszerűsítő kisfilmje azon reklámok közé tartozik, amit néztünk volna még pár percig.

A videó megtekintéséhez kattints a Watch on Vimeo ikonra!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom