Close
Így dolgozhatsz a brit királyi családnak

Így dolgozhatsz a brit királyi családnak

Házvezetőnőt keres Vilmos herceg és Katalin hercegné.

Nem mindennapi lehetőséget kaptak a brit királyi család rajongói. A házaspár a Kensington Palotában található, húszszobás, négyszintes rezidenciájába keres új munkaerőt.

A munkaköri leírás szerint a leendő alkalmazottnak olyannak kell lennie, aki kezdeményző, tudja kezelni a változatos feladatmennyiséget, elfogadja a rugalmas munkaidőt, ami esetenként utazással jár, de mindenekelőtt képes a diszkrécióra.

Az ideális pályázó egy kézben tartja a háztartási teendőket, és mindenben helyettesíti a vezető beosztású házvezetőnőt annak esetleges távollétében.

Vilmosnak és Katalinnak három, tíz év alatti gyermeke van, tehát üresjáratra aligha számíthat a jelentkező, aki az elvárás szerint proaktív, önálló, de egyben csapatjátékos is, szereti az új kihívásokat, és szívesen fejleszti saját képességeit.

Jelenleg ez az egyetlen nyitott pozíció a királyi családnál, de az álláshirdetésben nem tértek ki a fizetés összegére. November 7-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Pixabay)

munka | vilmos herceg | kate middleton | család | lehetőség

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram