Close
Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Nagyon formabontó rövidfilm az utazásról, ahogy nem szoktál róla gondolkozni.

Mintha valakinek a fejében lennénk, aki egy autó ablakán kibambulva mereng az utazásról, és a révedezés közben, a változó tájjal jönnek be az újabb és újabb random gondolatok az utazásról Joan Bosch rövidfilmjében. A Vimeo Staff Pick közé választott videóra hatalmas bravót mondunk, ugyanis tényleg nem láttuk még ilyen művészi, alternatív, inspiráló, kedves, nagyon okos, szerettel teli és elgondolkodtató kontextusban az utazás témáját. Imádjuk.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

FOLYTASD EZZEL
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Mutatjuk, miért Toszkána a világ egyik legvágyottabb úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom