Close
Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Nagyon formabontó rövidfilm az utazásról, ahogy nem szoktál róla gondolkozni.

Mintha valakinek a fejében lennénk, aki egy autó ablakán kibambulva mereng az utazásról, és a révedezés közben, a változó tájjal jönnek be az újabb és újabb random gondolatok az utazásról Joan Bosch rövidfilmjében. A Vimeo Staff Pick közé választott videóra hatalmas bravót mondunk, ugyanis tényleg nem láttuk még ilyen művészi, alternatív, inspiráló, kedves, nagyon okos, szerettel teli és elgondolkodtató kontextusban az utazás témáját. Imádjuk.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom