Close
Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Így még nem ragadták meg az utazás különös misztériumát

Nagyon formabontó rövidfilm az utazásról, ahogy nem szoktál róla gondolkozni.

Mintha valakinek a fejében lennénk, aki egy autó ablakán kibambulva mereng az utazásról, és a révedezés közben, a változó tájjal jönnek be az újabb és újabb random gondolatok az utazásról Joan Bosch rövidfilmjében. A Vimeo Staff Pick közé választott videóra hatalmas bravót mondunk, ugyanis tényleg nem láttuk még ilyen művészi, alternatív, inspiráló, kedves, nagyon okos, szerettel teli és elgondolkodtató kontextusban az utazás témáját. Imádjuk.

Ha már utazni nem tudunk – mondjuk ezen a fantasztikus Venice-Simplon Orient Expresszen igen! –, azért csodás videókat nézhetünk helyekről, például legutóbb ezt a Mongólia nomád életébe belekóstoló alkotást imádtuk.

művészi | alternatív | amerika | vimeo | utazás

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram