Close
Ilyen lesz Amerika és egyben a világ legmagasabban fekvő csúcskategóriás vendéglátóhelye

Ilyen lesz Amerika és egyben a világ legmagasabban fekvő csúcskategóriás vendéglátóhelye

Minden szempontból a csúcsot ostromolja majd a Central Park Club.

Amint az utolsó csavarok is a helyükre kerülnek az Extell Development’s Central Park Towerben, az épület századik emeletén egy igazi topkategóriás szuperlounge jelentkezik be a New York legvonzóbb helyeit gyűjtő listájára.

A Central Park Club abszolút kimeríti a magas élet fogalmát: a prémium felszereltségű klub lesz ugyanis a világ legmagasabban fekvő szórakozóhelye.

A Rottet Studio által megálmodott klubban nagyjából háromszáz méter magasból élvezhetjük a New York-i panoráma megkapó pillanatait, de minden bizonnyal a Michelin-csillagos séf által készített ételek is hozzájárulnak a nem mindennapi élményhez. A hozzávetőlegesen hétszázhetven négyzetméteren elterülő lounge-ban a bár, az étterem és a privát helyiségek társaságában bor- és szivarszoba is helyet kap még.

Maga a toronyház sem hétköznapi: az épület szíveként emlegetett Central Park Club mellett olyan plusz izgalmakat tartalmaz, mint a hatalmas terasz, a beltéri medence, privát mozi, játszószoba, edzőterem és spa.

Arra viszont még egy ideig várni kell, hogy a századik emeleten koktélozgatva gyönyörködhessünk az impulzív város hangulatképeiben, az átadás időpontját ugyanis valamikor év végére tűzték ki.

A felhőkarcolóban összesen százhetvenkilenc lakást is értékesítenek – a legolcsóbban 6,9 millió dollárért kaphatunk meg egy kétszobásat, míg a legdrágább luxuslakásért, egy ötszobás penthouse-ért 63 millió dollárt kell fizetni. Ha mindegyikre sikerül vevőt találni, az Extell Development’s Central Park Tower Amerika legdrágább toronyháza címével büszkélkedhet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: 6sqft.com Extell)

Central Park Tower | new york | Central Park Club | toronyház | klub

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram