Close
Ilyen lesz az idei digitális Budapest Fashion Week

Ilyen lesz az idei digitális Budapest Fashion Week

A Magyar Divat & Design Ügynökség március 25. és 28. között digitális formában valósítja meg a régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Weeket. A négynapos online rendezvény keretében huszonöt magyar és tizenkét régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára.

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) hosszú évek óta a nagyközönség, a buyerek, a tervezők és a média találkozásának elsőszámú állomását jelenti a térségben, melynek köszönhetően Budapest egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a régió meghatározó divatfővárosai közé tartozzon. A márciusi lesz a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) második digitális divathete, hiszen az októberi BCEFW szintén ebben a formában valósult meg, és hatalmas sikernek örvendett. Az ügynökség azzal a céllal döntött ismét a BCEFW digitális megvalósítása mellett, hogy a kihívások közepette is láthatóságot biztosítson a divatmárkáknak, és az esemény exportösztönző jellegének köszönhetően támogassa a tehetségek hazai stabilitását.

Március 25–28. között az érdeklődők huszonöt magyar divattervező – Abodi, Alma, Artista, Cako, Celeni, Cukovy, Düsk, Elysian, Kata Szegedi, Katti Zoób, Mero, Nini, Nora Sarman, Nubu, OST konzept, Philomén, Romani Design, Sentiments, Thefour, Tomcsanyi, Vengru, Viktoriavarga Budapest, Virag Kerenyi, ZIA Budapest és Zsigmond Dora menswear kollekcióit nézhetik meg.

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom