Close
Ilyen a londoni cég, ami lelket rak a vállalkozások mögé

Ilyen a londoni cég, ami lelket rak a vállalkozások mögé

Mutasd a logód, megmondom, sikeres leszel-e!

A Goodwin & Goodwin egy építészekből, dizájnerekből és gyártókból álló csapat, akik imádják a hagyományos cégéreket és lógókat. A londoni cég neve teljesen úgy hangzik, mint egy manhattani ügyvédi iroda lenne, de nem azok. Ők alperesek és felperesek helyett megrendelőkkel, logókkal, arculattal, neonokkal, betűtípusokkal foglalkoznak. Láthatóan van a munkájukban egy masszív adag poszthipszterség, tisztelet a reklám aranykorának számító ötvenes-hatvanas évek felé, és persze egy nagy adag kreativitás, mert itt nem másolásról beszélünk, hanem alkotásról. Az egyik legeredetibb csapat a szakmájukban, nem véletlen, hogy a munkáik Abu-Dzabitól New Yorkig a világ több pontján is megtalálhatók.

A jó dizájn pedig nagyon fontos, és ezzel mindenki tisztában van, akinek van valamilyen terméke, gondolata, amit el szeretne juttatni másokhoz.

video | london | dizájn | goodwin és goodwin

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom