Close
Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Hároméves lett a Rum Ház, de ő adott ajándékot másoknak.

Május 9-én rendezték meg a RUM Ház születésnapját, amely a hotelnek a harmadik, a TopRumnak az első volt. Az esemény szűk körű volt, viszont annál hangulatosabb. A ház történelméből kiindulva – század elején bordélyházként üzemelt – az este hangulatát a börleszk és a cirkuszi világ egyvelege határozta meg.

A vendégek egész estés, interaktív programokon vettek részt, mely a tematikából kiindulva fentről haladt lefelé. Így az est a TopRumban kezdődött, ahol a barfood étlap kínálatáról szerepeltek fogások – amiket nem mellesleg mindennap délben és este meg lehet kóstolni a felhők felett. Ezek mellé kísérőként különleges, kifejezetten ez alkalomra készített rumkoktélokat kóstolhattak a meghívottak, miközben lágy élőzene szolgáltatta a tökéletes aláfestést a zsizsegő közönség számára.

Folytatásaként betekintést nyerhettek a szobákba is, ahol egy mentalista bűvész, egy kártyatrükkös, akrobaták vagy épp egy színészpár szórakoztatta őket, miközben minőségi rumokat ízlelhettek. Az este csúcspontjaként, a túra végén, leérve a legalsó szintre egy jósnő várta a nagyérdeműt, aki egy új étteremről jövendölt, melynek létrejöttével lesz teljes a RUM Ház hármas egysége, megalkotva ezzel egy egyedülálló koncepciót.

Akik pedig mind e mögött állnak, nem mások, mint Boldizsár Máté, Sajben Csaba és Tóth Szilárd, akiknek a neve sokaknak ismerősen csenghet.A séfek számára nagy kihívás és izgatott várakozás előzi meg a nyitás előtti időszakot, de azt biztosan tudják mi az az ösvény, amelyen haladni fognak. A minőségre garancia a tudás és a sok éves tapasztalat, ami mögöttük van.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom