Close
Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Hároméves lett a Rum Ház, de ő adott ajándékot másoknak.

Május 9-én rendezték meg a RUM Ház születésnapját, amely a hotelnek a harmadik, a TopRumnak az első volt. Az esemény szűk körű volt, viszont annál hangulatosabb. A ház történelméből kiindulva – század elején bordélyházként üzemelt – az este hangulatát a börleszk és a cirkuszi világ egyvelege határozta meg.

A vendégek egész estés, interaktív programokon vettek részt, mely a tematikából kiindulva fentről haladt lefelé. Így az est a TopRumban kezdődött, ahol a barfood étlap kínálatáról szerepeltek fogások – amiket nem mellesleg mindennap délben és este meg lehet kóstolni a felhők felett. Ezek mellé kísérőként különleges, kifejezetten ez alkalomra készített rumkoktélokat kóstolhattak a meghívottak, miközben lágy élőzene szolgáltatta a tökéletes aláfestést a zsizsegő közönség számára.

Folytatásaként betekintést nyerhettek a szobákba is, ahol egy mentalista bűvész, egy kártyatrükkös, akrobaták vagy épp egy színészpár szórakoztatta őket, miközben minőségi rumokat ízlelhettek. Az este csúcspontjaként, a túra végén, leérve a legalsó szintre egy jósnő várta a nagyérdeműt, aki egy új étteremről jövendölt, melynek létrejöttével lesz teljes a RUM Ház hármas egysége, megalkotva ezzel egy egyedülálló koncepciót.

Akik pedig mind e mögött állnak, nem mások, mint Boldizsár Máté, Sajben Csaba és Tóth Szilárd, akiknek a neve sokaknak ismerősen csenghet.A séfek számára nagy kihívás és izgatott várakozás előzi meg a nyitás előtti időszakot, de azt biztosan tudják mi az az ösvény, amelyen haladni fognak. A minőségre garancia a tudás és a sok éves tapasztalat, ami mögöttük van.

FOLYTASD EZZEL
Szereted a bort és a csokit? Ide kell utaznod ezen a nyáron!
Kávézaccból alkotott csodát az Onyx a Gourmet Fesztiválon
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom