Close
Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Hároméves lett a Rum Ház, de ő adott ajándékot másoknak.

Május 9-én rendezték meg a RUM Ház születésnapját, amely a hotelnek a harmadik, a TopRumnak az első volt. Az esemény szűk körű volt, viszont annál hangulatosabb. A ház történelméből kiindulva – század elején bordélyházként üzemelt – az este hangulatát a börleszk és a cirkuszi világ egyvelege határozta meg.

A vendégek egész estés, interaktív programokon vettek részt, mely a tematikából kiindulva fentről haladt lefelé. Így az est a TopRumban kezdődött, ahol a barfood étlap kínálatáról szerepeltek fogások – amiket nem mellesleg mindennap délben és este meg lehet kóstolni a felhők felett. Ezek mellé kísérőként különleges, kifejezetten ez alkalomra készített rumkoktélokat kóstolhattak a meghívottak, miközben lágy élőzene szolgáltatta a tökéletes aláfestést a zsizsegő közönség számára.

Folytatásaként betekintést nyerhettek a szobákba is, ahol egy mentalista bűvész, egy kártyatrükkös, akrobaták vagy épp egy színészpár szórakoztatta őket, miközben minőségi rumokat ízlelhettek. Az este csúcspontjaként, a túra végén, leérve a legalsó szintre egy jósnő várta a nagyérdeműt, aki egy új étteremről jövendölt, melynek létrejöttével lesz teljes a RUM Ház hármas egysége, megalkotva ezzel egy egyedülálló koncepciót.

Akik pedig mind e mögött állnak, nem mások, mint Boldizsár Máté, Sajben Csaba és Tóth Szilárd, akiknek a neve sokaknak ismerősen csenghet.A séfek számára nagy kihívás és izgatott várakozás előzi meg a nyitás előtti időszakot, de azt biztosan tudják mi az az ösvény, amelyen haladni fognak. A minőségre garancia a tudás és a sok éves tapasztalat, ami mögöttük van.

születésnap | rum ház | toprum | hotel

FOLYTASD EZZEL

Tízből tíz ember helytelenül főzi a rizst – Ez a helyes trükkje

Hét karácsonyi süteményt is készíthetsz egyetlen tésztából

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram