Close
Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Ilyen volt a RUM születésnapi meglepetése

Hároméves lett a Rum Ház, de ő adott ajándékot másoknak.

Május 9-én rendezték meg a RUM Ház születésnapját, amely a hotelnek a harmadik, a TopRumnak az első volt. Az esemény szűk körű volt, viszont annál hangulatosabb. A ház történelméből kiindulva – század elején bordélyházként üzemelt – az este hangulatát a börleszk és a cirkuszi világ egyvelege határozta meg.

A vendégek egész estés, interaktív programokon vettek részt, mely a tematikából kiindulva fentről haladt lefelé. Így az est a TopRumban kezdődött, ahol a barfood étlap kínálatáról szerepeltek fogások – amiket nem mellesleg mindennap délben és este meg lehet kóstolni a felhők felett. Ezek mellé kísérőként különleges, kifejezetten ez alkalomra készített rumkoktélokat kóstolhattak a meghívottak, miközben lágy élőzene szolgáltatta a tökéletes aláfestést a zsizsegő közönség számára.

Folytatásaként betekintést nyerhettek a szobákba is, ahol egy mentalista bűvész, egy kártyatrükkös, akrobaták vagy épp egy színészpár szórakoztatta őket, miközben minőségi rumokat ízlelhettek. Az este csúcspontjaként, a túra végén, leérve a legalsó szintre egy jósnő várta a nagyérdeműt, aki egy új étteremről jövendölt, melynek létrejöttével lesz teljes a RUM Ház hármas egysége, megalkotva ezzel egy egyedülálló koncepciót.

Akik pedig mind e mögött állnak, nem mások, mint Boldizsár Máté, Sajben Csaba és Tóth Szilárd, akiknek a neve sokaknak ismerősen csenghet.A séfek számára nagy kihívás és izgatott várakozás előzi meg a nyitás előtti időszakot, de azt biztosan tudják mi az az ösvény, amelyen haladni fognak. A minőségre garancia a tudás és a sok éves tapasztalat, ami mögöttük van.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Close