Close
Íme néhány ok, amiért büszkének kell lenned a domborulataidra!

Íme néhány ok, amiért büszkének kell lenned a domborulataidra!

A hazánkban nagyon sok plus size testalkatú nő él, de szomorúan tapasztaljuk, hogy közülük nagyon sokan nem elégedettek a saját testükkel. Mi azonban azt mondjuk, hogy igenis szerencsések, mert ilyen gyönyörű ívekkel rendelkeznek, és itt az ideje, hogy ők maguk is megszeressék őket!

Amennyiben te nem ezen a véleményen vagy, akkor mindenképpen olvass tovább! Lefogadjuk, hogy a lentebb felsorolt érvek megváltoztatják majd a témáról alkotott véleményedet.

A főbb márkák egyre nagyobb méreteket öltenek

Korábban a tervezői viselet inkább az S-es és M-es méretre korlátozódott, de szerencsére az utóbbi időben elkezdték célba venni a plus size nők piacát is. Az Abutik Női Ruha Webáruházban kapható Cavaricci márka például nagyméretű ruhák széles választékát kínálja mindenféle színben, mintában és kivitelben. Korosztálytól függetlenül kiválaszthatod a kedvenc ruháidat, és egyszerűen megrendelheted azokat online.

Egyedülállóan mutatkozik meg a stílusod

Lehet, hogy ezt nem vetted észre, de amit általában viselsz, az többnyire egyedi, és különleges megjelenést kölcsönöz az íveidnek. Mivel a plus size webáruházak az exkluzív divatruházat széles skáláját kínálják, amelyek általában nem elérhetőek a fizikai üzletekben.

A tervezők a kreativitást és a szakértelmet tartják szem előtt. A te igényeidet figyelembe véve tervezik a ruhákat. A különböző minták, színek, varrási stílusok stb. a divatos molett ruházat legjobb tulajdonságai. Viselheted őket otthon, egy buliban vagy akár az irodában.

A görbéid is hozzád tartoznak

Nem azt mondjuk, hogy ne sportolj, és tartsd be az egészséges táplálkozás irányelveit! Inkább arra próbálunk kitérni, hogy a sziluetted olyan, amilyen, ezért ahelyett, hogy küzdesz ellene, próbáld meg elfogadni! Senkinek sincs tökéletes teste – ha igen, akkor az is csak a Photoshop műve. A magabiztosság talán a legvonzóbb tulajdonság, amivel bárki rendelkezhet, ezért légy büszke arra, amilyen vagy.

Az íveid függőséget okoznak

A világ férfiai számára a nagyobb csípőd és az érzéki kebled ugyanolyan függőséget okoz, mint bármely stimuláló szer. Egy 2010-es tanulmány megállapította ugyanis, hogy amikor a férfiak egy plus size nőre néznek, az agyuk azon része aktiválódik, amely örömérzetet biztosít számukra. Ez az agynak ugyanaz a része, amely reagál a drogokra és az alkoholra.

A plus size nem feltétlenül jelent kövéret

A testalkatokról szóló vitákban olyan szavakkal dobálózunk általában, mint a kövér vagy a vékony, pedig az emberi testalkat egyáltalán nem ilyen fekete-fehér. Karl Lagerfeld mondta egyszer, hogy a test görbéi nem feltétlenül attól alakulnak ki, hogy a kanapén chipset eszel, hanem a genetikád része. Vagyis az, hogy a tested nem egyenes vonalú, nem jelenti azt egyből, hogy kövér is vagy.

Reméljük, hogy a fenti okok majd ráébresztenek téged arra, hogy a poharat félig telinek kell látni, nem pedig félig üresnek! Minden negatív dolognak van pozitívuma, és fel kell hagynod azzal, hogy engeded a negatív gondolatokat beszivárogni az elmédbe.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

5+1 szuper játék, amivel visszarepülhetsz a gyerekkorodba!

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram