Close
India sosem volt még ennyire közel, mint ebben a látványos útivideóban

India sosem volt még ennyire közel, mint ebben a látványos útivideóban

Georgij Taraszov orosz filmes keresztül-kasul beutazta Indiát, az erről készült útivideója pedig minden képzeletet felülmúl.

Az Airbnb-vel együttműködve, Georgij és testvére többféle közlekedési eszközzel, többek között egy teherautó tetején utazva járta be Indiát a sivatagos pusztától a Himalájáig, hogy aztán élményeiket feldolgozva hat percben mutassák be nekünk India sokszínűségét.

A filmkockák annyira érzékletesek, hogy a felvételeket nézve könnyen mi is Indiában érezhetjük magunkat, hogy kalandjaikat szórakoztató módon átélhessük.

Georgij Taraszov munkássága ismerős lehet a Roadster olvasóinak, hiszen a Vietnamról készült látványos road trip videó is az ő munkáját dicséri.

video | india | kisfilm | drón | drónvideó

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom