Close
India sosem volt még ennyire közel, mint ebben a látványos útivideóban

India sosem volt még ennyire közel, mint ebben a látványos útivideóban

Georgij Taraszov orosz filmes keresztül-kasul beutazta Indiát, az erről készült útivideója pedig minden képzeletet felülmúl.

Az Airbnb-vel együttműködve, Georgij és testvére többféle közlekedési eszközzel, többek között egy teherautó tetején utazva járta be Indiát a sivatagos pusztától a Himalájáig, hogy aztán élményeiket feldolgozva hat percben mutassák be nekünk India sokszínűségét.

A filmkockák annyira érzékletesek, hogy a felvételeket nézve könnyen mi is Indiában érezhetjük magunkat, hogy kalandjaikat szórakoztató módon átélhessük.

Georgij Taraszov munkássága ismerős lehet a Roadster olvasóinak, hiszen a Vietnamról készült látványos road trip videó is az ő munkáját dicséri.

drónfelvétel | video | drónvideó | utazási videó | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram