Close
Így lehet zölden, sorbanállás nélkül megoldani egy fesztivált

Így lehet zölden, sorbanállás nélkül megoldani egy fesztivált

Nemcsak műanyag-, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után újraindulnak. A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17–19. között, ahol debütál a fesztiválra fejlesztett előrendelő-applikáció.

Hétvégétől újra megjelennek a truckok a nagyobb városokban: Szentendrén tizennégy kocsi várja a street food-rajongókat, helyi utcazenészekkel és a környező országok ízeivel. Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül.

A bisztró előtti Duna-szakaszon bőven van hely, úgyhogy a vízparti, tábortüzes élmény akár gyerekekkel együtt is garantált. Aztán Mosonmogyoróvárra, Egerbe, Budapestre, Veszprémbe, Győrbe és további nagyvárosokba gurulnak el a kocsik, ahol dzsesszpiknikkel, lóversennyel, utcazenével együtt kínálják a legújabb street food-fogásokat.

A műanyagmentesség mindig alapvetés a szervezők részéről, de mostantól egy előrendelő-alkalmazással még kényelmesebbé teszik a fesztiválozást. Két éve tökéletesítik az applikációt, amely most a szezonnyitón élesedik.

„Még nézni sem szeretem a sorban állást, úgyhogy egy ideje a látóterünkben van egy gasztroapp, amelyet próbaüzembe helyezünk idén. A vendégek biztonsága miatt ez most kiemelten fontos volt nekünk” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Food Truck Show, Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom