Close
Ennél jobb opciót még nem láttunk otthoni munkára

Ennél jobb opciót még nem láttunk otthoni munkára

Egy szép kertre is szükség van hozzá.

Mint ismeretes, a világjárvány rengeteg dolgozót küldött haza. Szinte egész tavaszra felváltotta az irodába járást a kanapén heverős home office, a mítingek átkerültek a virtuális világba. Nem mindenkinek jött be azonban az otthoni munka, a gyerekeseknek például jóval nehezebb dolguk volt, ha nyugalmas, inspiratív kuckót kerestek a napi feladataik elvégzéséhez.

Az Autonomous olyan megoldást talált minderre, ami felér egy megvalósított álommal.

Íme a nagyszerű Zen Work Pod, a bárhol felállítható egyszemélyes iroda. A szerzetesi ihletésű dizájnnal megálmodott hat négyzetméteres vityilló egy emberre kalibrált, bútorállományát a polcon kívül az irodai munka alapelemei, egy szék és egy asztal alkotja.

Az Autonomous szerint a minimalista kabin kizár mindenféle zavaró tényezőt, hogy kizárólag a munkára koncentrálhasson a használója, amely így saját kis birodalmának tekinthető.

A tervezésnél ügyeltek a fenntarthatóságra, a faház tölgyből, dióból, alumíniumból és edzett üvegből áll össze. A hatalmas ablakokkal felszerelt, természetes fényből nagykanállal falatozó faházikó augusztus végétől rendelhető, az ára pedig attól függ, hány darabot sikerül értékesíteni belőle.

Az első tíz házat 5400 dollárra árazták be, a későn ébredők viszont akár 14 900-at is fizethetnek érte. Első körben csupán az Egyesült Államokon belül vásárolható meg.

Nem kötelező egyébként irodának berendezni, jógastúdióként vagy mini edzőteremként is funkcionálhat.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Autonomous, Business Insider)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom