Close
Ennél jobb opciót még nem láttunk otthoni munkára

Ennél jobb opciót még nem láttunk otthoni munkára

Egy szép kertre is szükség van hozzá.

Mint ismeretes, a világjárvány rengeteg dolgozót küldött haza. Szinte egész tavaszra felváltotta az irodába járást a kanapén heverős home office, a mítingek átkerültek a virtuális világba. Nem mindenkinek jött be azonban az otthoni munka, a gyerekeseknek például jóval nehezebb dolguk volt, ha nyugalmas, inspiratív kuckót kerestek a napi feladataik elvégzéséhez.

Az Autonomous olyan megoldást talált minderre, ami felér egy megvalósított álommal.

Íme a nagyszerű Zen Work Pod, a bárhol felállítható egyszemélyes iroda. A szerzetesi ihletésű dizájnnal megálmodott hat négyzetméteres vityilló egy emberre kalibrált, bútorállományát a polcon kívül az irodai munka alapelemei, egy szék és egy asztal alkotja.

Az Autonomous szerint a minimalista kabin kizár mindenféle zavaró tényezőt, hogy kizárólag a munkára koncentrálhasson a használója, amely így saját kis birodalmának tekinthető.

A tervezésnél ügyeltek a fenntarthatóságra, a faház tölgyből, dióból, alumíniumból és edzett üvegből áll össze. A hatalmas ablakokkal felszerelt, természetes fényből nagykanállal falatozó faházikó augusztus végétől rendelhető, az ára pedig attól függ, hány darabot sikerül értékesíteni belőle.

Az első tíz házat 5400 dollárra árazták be, a későn ébredők viszont akár 14 900-at is fizethetnek érte. Első körben csupán az Egyesült Államokon belül vásárolható meg.

Nem kötelező egyébként irodának berendezni, jógastúdióként vagy mini edzőteremként is funkcionálhat.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Business Insider, fotók: Autonomous, Business Insider)

home office | házikó | mobil | iroda | gaház

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom