Close
Neves írók, költők és zenészek töltik meg kreatív energiával vasárnap Diósjenőt

Neves írók, költők és zenészek töltik meg kreatív energiával vasárnap Diósjenőt

Második alkalommal szervezik meg a Dióhéj Irodalmi Találkozót.

A neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével szervezett rendezvényt vasárnap tartják a Nógrád megyei Diósjenőn. A tavaly útjára indított irodalmi-művészeti kezdeményezés egyik célja, hogy az irodalmi élet előadói és művei minél közvetlenebbül, minél többekhez jussanak el.

Az eseményt a Börzsöny lábánál fekvő Diósjenő szabadtéri színpadán tartják meg.

A Dióhéj Irodalmi Találkozón koncertet ad Gereben Zita, fellép az Apnoé Zenekar és a Hungarian FolkEmbassy. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Lázár Balázs és Tallián Mariann Barangoló címmel tart gyerekműsort, majd előadást ad a Szabotázs Színház Műhely is. Erős Kinga, a Magyar Írószövetség elnöke moderálásával beszélgetéseket tartanak, amelynek résztvevői Dániel András író; Csepregi János író, költő; Bek Timur költő; Weiner Sennyey Tibor író, költő, múfordító; valamint Bene Zoltán író lesznek.

Ez is érdekelhet:

 

FOLYTASD EZZEL
Idén tavasszal Magyarországra jön a Comédie-Francaise
Mozizz a nappalidból februárban! – Húsz filmet nézhetsz meg ingyen
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom