Close
Neves írók, költők és zenészek töltik meg kreatív energiával vasárnap Diósjenőt

Neves írók, költők és zenészek töltik meg kreatív energiával vasárnap Diósjenőt

Második alkalommal szervezik meg a Dióhéj Irodalmi Találkozót.

A neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével szervezett rendezvényt vasárnap tartják a Nógrád megyei Diósjenőn. A tavaly útjára indított irodalmi-művészeti kezdeményezés egyik célja, hogy az irodalmi élet előadói és művei minél közvetlenebbül, minél többekhez jussanak el.

Az eseményt a Börzsöny lábánál fekvő Diósjenő szabadtéri színpadán tartják meg.

A Dióhéj Irodalmi Találkozón koncertet ad Gereben Zita, fellép az Apnoé Zenekar és a Hungarian FolkEmbassy. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Lázár Balázs és Tallián Mariann Barangoló címmel tart gyerekműsort, majd előadást ad a Szabotázs Színház Műhely is. Erős Kinga, a Magyar Írószövetség elnöke moderálásával beszélgetéseket tartanak, amelynek résztvevői Dániel András író; Csepregi János író, költő; Bek Timur költő; Weiner Sennyey Tibor író, költő, múfordító; valamint Bene Zoltán író lesznek.

Ez is érdekelhet:

 

irodalom | börzsöny | irodalmi találkozó | Magyar Írószövetség | magyarország

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram