Close
Miért megy három ausztrál Izlandra szörfözni?

Miért megy három ausztrál Izlandra szörfözni?

Utolsók között emlegetnénk szörfparadicsomként a tűz és a jég szigetét, három ausztrál barát mégis kihívást látott benne.

Két szörfös, Torren Martyn és Laurie Towner a dizájner Ryan Scanlonnal kiegészülve úgy döntött, a meleg ausztrál hullámok helyett inkább az extrém körülményeket adó jéghideg izlandiakat hódítja meg. A kis csapat ráadásul novemberben érkezett a fagyos szigetre, hogy cammogó gleccserek és lenyűgöző hegyek között szörfözzön, tehát csupán a napi néhány órás világosságban volt lehetőségük megfelelő hullámokra vadászni. A nem akármilyen élményről egy harmincperces videóban mesélnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

szörf | izland | video | extrém | hullám

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram