Merjünk színházba menni, mert ők biztonsággal várnak minket!

Összefogtak a fővárosi színházak, hogy egységes protokollal akadályozzák meg a járvány terjedését, és fokozzák a kultúrafogyasztók biztonságérzetét. Nagyon fontos lépés ez, hiszen sokan még nem mernek színházi előadásokra menni a járványhelyzet miatt. Egységes közleményt adtak ki, melyben pontokba szedik azokat az intézkedéseket, melyek nyomán biztonságosabb lehet a szórakozás. 

A nyolcpontos kiáltványt változtatás nélkül közöljük:

1. A színházak kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak, és kérik a Nézőiket, hogy a használjanak kézfertőtlenítőt.
2. Az előadásokat tünetmentes Nézők látogathatják. A színházak jogosultak a Nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
3. A színházak fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
4. A színház egész területén erősen ajánlott a Nézők maszkviselése.
5. A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni a színház által meghatározott, fokozatos módon lehet (zsilipelés).
6. A színházakban kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.
7. A színházak közönségforgalmi tereiben kötelező a munkatársak maszkviselése.
8. A színházak kérik Nézőiket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket.

Közös cél, hogy a nézőknek visszatérjen a bizalma, és együtt tegyenek a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében is.

A csatlakozó színházak saját honlapján érdemes tájékozódni az intézmények testre szabott szabályzatairól.

Ez is érdekelhet:

Ezért állnak közel a szívemhez az európai filmek és sorozatok

Szeretem az amerikai szirupot, a nagy gesztusokat, a szívszorító zenét és hangulatkeltést. De mégis az európai mozi a kedvenc.

(Fotók: Unsplash)

post covid | színházbajárás | színház | kultúra | higiénia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom