Close
A Laurentian-hegység a minimalizmus nyelvén szólít minket

A Laurentian-hegység a minimalizmus nyelvén szólít minket

Jean Verville tiszta vonalairól és minimalista stílusáról ismert, az építész jellegzetes munkásságára többek között kiváló példa az A-Frame Chalet is.

Az épületet még az 1960-as években húzták fel. A szerkezet igen merész szögekkel büszkélkedhet, a feketecédrus-homlokzat és a fényes fémtető pedig nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a kanadai háznak. Szerencsére a kilátással sem lesz gond, hiszen a Laurentian-hegység szomszédságában terül el.

Egy dolog valószínűnek tűnik: ha a földönkívüliek köztünk élnek, akkor ehhez hasonló fészkekben bújhatnak meg. Titokzatos és gyönyörű, jobbat el sem tudunk képzelni nekik.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár.

(Forrás: Archdaily)

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom