Close
A Laurentian-hegység szomszédságában még az idő is máshogy telik

A Laurentian-hegység szomszédságában még az idő is máshogy telik

Jean Verville tiszta vonalairól és minimalista stílusáról ismert, az építész jellegzetes munkásságára többek között kiváló példa az A-Frame Chalet is.

Az épületet még az 1960-as években húzták fel. A szerkezet igen merész szögekkel büszkélkedhet, a feketecédrus-homlokzat és a fényes fémtető pedig nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a kanadai háznak. Szerencsére a kilátással sem lesz gond, hiszen a Laurentian-hegység szomszédságában terül el.

Egy dolog valószínűnek tűnik: ha a földönkívüliek köztünk élnek, akkor ehhez hasonló fészkekben bújhatnak meg. Titokzatos és gyönyörű, jobbat el sem tudunk képzelni nekik.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár.

(Forrás: Archdaily)

FOLYTASD EZZEL
Rejtőzködésből csillagos ötöst kap ez a brazil faház
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom