Close
Jövőre minden ebben a színben fog pompázni

Jövőre minden ebben a színben fog pompázni

Hihetetlen belegondolni, hogy konkrétan több titkos európai találkozóval és rengeteg megbeszéléssel, egyeztetéssel jár a Pantone festékgyár éves választása. Nemzetközi csoportok tanakodnak színszabványok, árnyalatok fölött, hogy végül konszenzusra jutva kiválasszák, melyik szín lesz a következő év slágere. 2020-ra a Pantone 19-4052-es árnyalata, vagyis a klasszikus kék lett a befutó.

A 2019-es vibráló, gyönyörű korall árnyalat után erős váltás a már-már unalmasnak tűnő kék, ám a helyzet az, hogy a türkizes árnyalatokon kívül igencsak elfelejtődött mostanában az örök klasszikus kék. Fanyalgók mondhatják, dehogy felejtődött el, eleve a Facebook is ebben a színben pompázik, de modernebb árnyalatok kerültek reflektorfénybe mostanában.

Leatrice Eiseman, a cég executive igazgatója így nyilatkozott a klasszikus kékről: “Olyan időket élünk, amikor kézzel kell kapaszkodnunk a bizalomba és a hitbe. Ezt a fajta biztonságot és konzisztenciát szeretné megadni a frissen megválasztott Pantone 19-4052-es árnyalat. Erre a megbízható árnyalatra mindig számíthatunk, amióta világ a világ.”

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pantone, Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom