Close
Európa legnyugodtabb vidéke, mégis alig ismerjük

Európa legnyugodtabb vidéke, mégis alig ismerjük

Mennyit tudunk Jütlandról?

Amikor a természet megalkotta Jütlandot, nem rock n’ rollt hallgatott, hanem klasszikus zenét. Homokos strandok, nyílt terek, lágy dűnék, és a tenger, amit inkább nézni jó, nem pedig fürdeni benne. Az észak-európai félsziget félig Németország, félig Dánia része, de mégis olyan vidéknek tűnik, amit nem uralhatnak nemzetek, szabad, végtelen, és örök.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!
Két óra alatt felérni a türkizkék tengerpartról egy háromezer méter magas hegycsúcsig
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom