Close
Kalkutta az a hely, ahol meg kell tanulni máshogyan látni a szépséget

Kalkutta az a hely, ahol meg kell tanulni máshogyan látni a szépséget

Ha Indiába utazunk, és élvezni akarjuk az ott töltött időt, nem árt egy csomó előítélettől megszabadulni. Ez a kisfilm jó felkészítés.

Kalkutta nem egy Tokió, és nem is Frankfurt vagy Manhattan, nem tartozik a világ pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi központjai közé, komoly probléma a szegénység, ennek ellenére vannak, akik a négy és fél milliós emberi masszában is megtalálják a szépséget. Yuribert Capetillo Hardy kubai-holland filmes ezek közé tartozik.

Ez is érdekelhet:


(Képek: Getty Images)

vimeo | video | india | kalkutta

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom