Kalkutta az a hely, ahol meg kell tanulni máshogyan látni a szépséget

Ha Indiába utazunk, és élvezni akarjuk az ott töltött időt, nem árt egy csomó előítélettől megszabadulni. Ez a kisfilm jó felkészítés.

Kalkutta nem egy Tokió, és nem is Frankfurt vagy Manhattan, nem tartozik a világ pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi központjai közé, komoly probléma a szegénység, ennek ellenére vannak, akik a négy és fél milliós emberi masszában is megtalálják a szépséget. Yuribert Capetillo Hardy kubai-holland filmes ezek közé tartozik.

Ez is érdekelhet:

Öt adrenalinpumpáló úti cél extrémsportoláshoz Szlovéniától Franciaországig

Vannak olyan extrémsport-helyszínek, ahol a szomszédos országok szolgáltatják a legjobb pályát.


(Képek: Getty Images)

kalkutta | india | vimeo | video

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Különleges programok a Balatonnál decemberben! Kattints a részletekért!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom