Close
Kalkutta az a hely, ahol meg kell tanulni máshogyan látni a szépséget

Kalkutta az a hely, ahol meg kell tanulni máshogyan látni a szépséget

Ha Indiába utazunk, és élvezni akarjuk az ott töltött időt, nem árt egy csomó előítélettől megszabadulni. Ez a kisfilm jó felkészítés.

Kalkutta nem egy Tokió, és nem is Frankfurt vagy Manhattan, nem tartozik a világ pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi központjai közé, komoly probléma a szegénység, ennek ellenére vannak, akik a négy és fél milliós emberi masszában is megtalálják a szépséget. Yuribert Capetillo Hardy kubai-holland filmes ezek közé tartozik.

Ez is érdekelhet:


(Képek: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom