Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka

A világ háta mögött fekszik ez az ismeretlen vidék, ami félelmetesen kihalt, és mégis azonnal lenyűgöz.

Habár 270 ezer négyzetkilométeres területével az egyik legnagyobb kelet-ázsiai sziget, szinte mégsem tudunk semmit Kamcsatkáról. Az Oroszországhoz tartozó terület több különleges természeti képződménynek ad otthont, százhatvan vulkán található a területén, melyek közül huszonkilenc aktív és tizenkilenc világörökségi helyszín.

Ezzel a lenyűgöző videóval bejárhatod Kamcsatka fenséges tájait, és megismerheted a néhol barátságtalan tájon élő, nagyon barátságos helyieket is. Gyönyörű utazás egy varázslatos kisfilmen a semmi megejtően szép közepére.

(Nyitókép: Unsplash)

oroszország | video | road trip | kamcsatka | orosz

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom