Close
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka

Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka

A világ háta mögött fekszik ez az ismeretlen vidék, ami félelmetesen kihalt, és mégis azonnal lenyűgöz.

Habár 270 ezer négyzetkilométeres területével az egyik legnagyobb kelet-ázsiai sziget, szinte mégsem tudunk semmit Kamcsatkáról. Az Oroszországhoz tartozó terület több különleges természeti képződménynek ad otthont, százhatvan vulkán található a területén, melyek közül huszonkilenc aktív és tizenkilenc világörökségi helyszín.

Ezzel a lenyűgöző videóval bejárhatod Kamcsatka fenséges tájait, és megismerheted a néhol barátságtalan tájon élő, nagyon barátságos helyieket is. Gyönyörű utazás egy varázslatos kisfilmen a semmi megejtően szép közepére.

(Nyitókép: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom