Close
Ha már dolgozni kell karácsony környékén, ezt a munkát szeretnénk

Ha már dolgozni kell karácsony környékén, ezt a munkát szeretnénk

Fizetnek a forralt borozásért.

A brit Premier Inn szállodalánc karácsonyivásár-tesztelőket keres, akik bejárnak jó pár rendezvényt, és aztán megosztják másokkal a tapasztalataikat.

„Imádunk mindent, ami az ünnepekhez kötődik – egy karácsonyi vásár meglátogatása pedig tökéletes módja annak, hogy megismerjünk egy-egy várost. Éppen ezért szeretnénk öt kiválasztottat elküldeni az Egyesült Királyság és Európa legjobb adventi vásáraira, hogy beszámoljanak róluk, és felfedezzék a standokat, megkóstolják a forró csokikat, puncsokat és forralt borokat – mondja Simon Ewins, a Premier Inn ügyvezető igazgatója. – Tudjuk, hogy ez sokak számára álommunkát jelent majd, hiszen az Egyesült Királyságban, Dublinban és Németországban is lehetőség nyílik a vásárok felfedezésére.”

A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy elmesélik a Premier Inn-nek a legutóbbi karácsonyivásár-látogatásuk sztoriját, leírják, mi és miért tetszett a legjobban. Nem kell bő lére ereszteni, kétszázötven szónál kevesebb is megteszi. Ezután kiválasztják azt a két karácsonyi vásárt, amelyet szívesen megnéznének, aztán már csak a jelentkezem gombra kell klikkelniük.

A szerencsések végül az Egyesült Királyságban, Írországban és Németországban barangolhatják be az adventi vásárokat, a Premier Inn számlájára.

A társaság egyébként az utazási költségekhez és a tesztelő, valamint kísérője költőpénzéhez is hozzájárul, a nyertes pályázók emellett ingyenes szállást kapnak a felkeresett vásárhoz közeli Premier Inn szállodában.

A bejárás után a kiválasztottaknak jellemzést kell készíteniük a meglátogatott karácsonyi vásárokról, amiben bemutatják kedvenc standjaikat, és készítenek néhány fotót is, melyeket a Premier Inn felhasznál majd a legjobb adventi vásárokat összegző ajánlásában.

Jelentkezni november 28-ig lehet.

Fabódékra hulló hó, karácsonyi zene, forralt bor, ünnepi hangulatban nézelődő vidám forgatag – ilyen egy tökéletes karácsonyi vásár. Vajon idén már önfeledten lehet benne részünk? Ma már szinte minden nagyobb európai város megrendezi a maga nagyszabású adventi eseményét, persze akkor, ha a bizonytalan járványhelyzet megengedi azt. Összegyűjtöttük az Euronews nyomán azokat az adventi vásárokat, amelyek garantáltan elvarázsolnak mindenkit.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Ezekre az úti célokra vágyik most a legtöbb fiatal
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom