Close
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Kívülről fekete hullámlemez, belülről világos fenyő falburkolat és mennyezet határozza meg ezt a mobilházat, amelynek kis túlzással olyan kisugárzása van, hogy akár maga Batman is beköltözhetne.

Sportos, dinamikus és elegáns, a megjelenése pedig tekintélyt parancsoló – mintha csak egy fekete szörnnyel néznénk farkasszemet.

Az impozáns lakóautó stílusában a múlt század eleji modernizmus érhető tetten, a 28 négyzetméteres mobilházat a szögletes kialakítások és a letisztult vonalak teszik igazán karizmatikussá.

Amikor az ember lakóautókat hall, akkor könnyen a kempingezés vagy a világgá menés jut az eszébe, de ezt a sötét csodát korántsem egy átlag természetbúvárnak tervezték.

A belmagassága háromméteres, van benne egy teljes konyha, tároló, kád és zuhanyzó, matt fekete csaptelepek és kárpit, valamint egy szoba, amelyben hatan is elférnek.

No és az ablakok, amellyel szerencsére nem spóroltak.

A lakókocsiban akár hosszú távon is ellébecolhat valaki, bár sokkal megfelelőbb nyári kalandeszköznek. Egyébként 139 ezer dollárért, azaz nagyjából 37 millió forintért lehet megvásárolni. Ki tudja, talán egy napon Magyarországon is találkozunk vele.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The Spaces)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom