Close
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Kívülről fekete hullámlemez, belülről világos fenyő falburkolat és mennyezet határozza meg ezt a mobilházat, amelynek kis túlzással olyan kisugárzása van, hogy akár maga Batman is beköltözhetne.

Sportos, dinamikus és elegáns, a megjelenése pedig tekintélyt parancsoló – mintha csak egy fekete szörnnyel néznénk farkasszemet.

Az impozáns lakóautó stílusában a múlt század eleji modernizmus érhető tetten, a 28 négyzetméteres mobilházat a szögletes kialakítások és a letisztult vonalak teszik igazán karizmatikussá.

Amikor az ember lakóautókat hall, akkor könnyen a kempingezés vagy a világgá menés jut az eszébe, de ezt a sötét csodát korántsem egy átlag természetbúvárnak tervezték.

A belmagassága háromméteres, van benne egy teljes konyha, tároló, kád és zuhanyzó, matt fekete csaptelepek és kárpit, valamint egy szoba, amelyben hatan is elférnek.

No és az ablakok, amellyel szerencsére nem spóroltak.

A lakókocsiban akár hosszú távon is ellébecolhat valaki, bár sokkal megfelelőbb nyári kalandeszköznek. Egyébként 139 ezer dollárért, azaz nagyjából 37 millió forintért lehet megvásárolni. Ki tudja, talán egy napon Magyarországon is találkozunk vele.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The Spaces)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom