Close
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét

Kívülről fekete hullámlemez, belülről világos fenyő falburkolat és mennyezet határozza meg ezt a mobilházat, amelynek kis túlzással olyan kisugárzása van, hogy akár maga Batman is beköltözhetne.

Sportos, dinamikus és elegáns, a megjelenése pedig tekintélyt parancsoló – mintha csak egy fekete szörnnyel néznénk farkasszemet.

Az impozáns lakóautó stílusában a múlt század eleji modernizmus érhető tetten, a 28 négyzetméteres mobilházat a szögletes kialakítások és a letisztult vonalak teszik igazán karizmatikussá.

Amikor az ember lakóautókat hall, akkor könnyen a kempingezés vagy a világgá menés jut az eszébe, de ezt a sötét csodát korántsem egy átlag természetbúvárnak tervezték.

A belmagassága háromméteres, van benne egy teljes konyha, tároló, kád és zuhanyzó, matt fekete csaptelepek és kárpit, valamint egy szoba, amelyben hatan is elférnek.

No és az ablakok, amellyel szerencsére nem spóroltak.

A lakókocsiban akár hosszú távon is ellébecolhat valaki, bár sokkal megfelelőbb nyári kalandeszköznek. Egyébként 139 ezer dollárért, azaz nagyjából 37 millió forintért lehet megvásárolni. Ki tudja, talán egy napon Magyarországon is találkozunk vele.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The Spaces)

lakókocsi | mobillak | ház | lakóautó

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram