Close
Ennél egyszerűbben nem juthatsz menő dizájncuccokhoz

Ennél egyszerűbben nem juthatsz menő dizájncuccokhoz

Készletkisöprést tart a KAZA Concrete, a legnépszerűbb, rég nem látott dizájnjai közül lehet majd válogatni, le sem merjük írni, milyen alacsony ártól.

November 10-én, egy csendes szombati napon rendezik a KAZA Concrete első készletkisöprését. A helyszínt fel sem kell írni, mint egy haiku, úgy ragad meg az ember fejében a dallamos és találó cím: Szentendre, Kőzúzó utca 10.

„Várunk mindenkit, aki egy-egy darab Edgy, Seed vagy Tre burkolatot szeretne hazavinni, de a korán érkezők akár több négyzetméternyi KAZA betoncsempére is szert tehetnek” – írja a KAZA, amelynek legnépszerűbb dizájnjai közül este hatig lehet válogatni, méghozzá „egy pohár forró itallal a kézben”.

És a darabár, amit úgy beharangoztunk? Nos, már 300 forinttól, a készlet erejéig, készpénzben.

Ez is érdekelhet:

dizájnvásár | dizájn | beton | KAZA Concrete | szentendre

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram