Close
Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

És még egy ünnepi ajánlatot is lefoglalhatsz.

Az idei év jelentős mérföldkő a Kempinski Hotels történetében: fennállásának 125. évfordulóját ünnepli a cég. Budapesti tagszállodája, a  Kempinski Hotel Corvinus Budapest pedig szeptemberben emlékezik meg arról, hogy harminc éve, 1992. szeptember 11-én, a főváros első joint-venture ötcsillagos szállodájaként megnyitott.

“Működésének harminc évéből tizenöt évig én vezettem ezt a csodálatos szállodát Budapesten, amely mára a második otthonommá vált, s a szemem előtt fejlődött igazi világvárossá. 1997-ben, amikor először megérkeztem, a város nagyon más arcát mutatta, ma Budapest már sok tekintetben több híres fővárost is felülmúl. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik elkísértek és támogattak minket az eddigi évek során: tulajdonosainknak, a Kempinski Hotels-nek, partnereinknek, vendégeinknek, kollégáinknak és barátainknak”, – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

A hotel egyik különlegessége a szakszerűen gondozott Corvinus Műgyűjtemény, amely a közelmúltban megjelent Mesélő lakosztályok című kiadványban is látható.

A szálloda öt neves magyar írót hívott meg, hogy töltsenek el egy-egy éjszakát a Corvinus Art Collection lakosztályok egyikében, és azok hangulata illetve az azokat díszítő műalkotások által inspirálva írjanak egy-egy rövid novellát.

Az elkészült írásokat összegyűjtő kiadvány nemcsak a szálloda folyamatos aktív elkötelezettségét bizonyítja a helyi művészeti szcéna iránt, hanem a novellákat olvasva a vendégeknek lehetőséget nyújt egy virtuális utazásra, amely során „bepillanthatnak Budapest lelkébe”.

A születésnaphoz kapcsolódóan a szálloda a világ minden tájáról várja az utazókat, hogy csatlakozzanak az ünnepléshez a „30 éves Kempinski Budapest jubileumi csomag” lefoglalásával. A kedvezményes ajánlat bőséges, svédasztalos reggelit tartalmaz az ÉS Bisztróban, egy külön erre az alkalomra kreált jubileumi koktélt és desszertet a The Living Roomban, parkolási lehetőséget a mélygarázsban, a Kempinski The Spa használatát és 25%-os kedvezményt a napi rugalmas árakból minimum három- vagy több éjszakás tartózkodás esetén. A jubileumi csomag 2022. december 29-ig érvényes.

 

Hotel Kempinski Corvinus | novella | kiadvány | budapest | ötcsillagos

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram