Close
Komoly kerülővel érkeznek meg mától a Moszkvából induló, Budapestre tartó gépek

Komoly kerülővel érkeznek meg mától a Moszkvából induló, Budapestre tartó gépek

Mint azt megírtuk, éjfélig az Egyesült Királyság után Lengyelország, Csehország és Bulgária is lezárta a légterét az orosz légitársaságok és repülőgépek elől, így az Aeroflot európai járatai is csak jelentős kerülővel érnek célba szombattól.

Más uniós tagállam egyelőre nem jelentett be hasonló korlátozást, azonban a lengyelek bejelentése miatt az érintett gépek Magyarországra  is csak komoly kerülővel tudnak megérkezni.

Az Aeroflot Moszkváról induló, Budapestre tartó járatai nagyjából egyórás késéssel repült Ferihegyre szombaton.

A járatnak normális körülmények között 2 óra 20 percre van szüksége ahhoz, hogy az orosz fővárosból Budapestre érkezzen, ezt most 3 és fél óra alatt teljesítette – a járat egyébként Lettország, Svédország, Németország, Ausztria és Szlovákia légterén keresztül, nyugati irányból (Bécs–Pozsony–Esztergom) közelítette meg Ferihegyet.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Airportal)

oroszország | repülő | magyarország | orosz | budapest

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, mely városokban és mennyivel lesznek drágábbak a hotelszobák jövőre

Tovább korlátozza az utasok számát Európa egyik legforgalmasabb repülőtere

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram