Close
Pár kattintás, és megrendelhetjük az egyik legmenőbb hazai keramikus termékeit

Pár kattintás, és megrendelhetjük az egyik legmenőbb hazai keramikus termékeit

Nem tagadjuk, nagyon szeretjük Somoskői Gábor munkásságát. Könnyen felismerhető stílusú, rendkívül esztétikus csészéi, tálkái, kaspói a messzi keletet és az északi életérzést ötvözik, annak ellenére, hogy egy VIII. kerületi műhelyben készülnek el. Gábor végre belevágott az internetes shop üzemeltetésébe is. 

Felvirradt a nap, mostantól már nem muszáj felkeresnünk egyik budapesti üzletet sem, mivel a Kezemura termékek felkerültek a netre, és egy egyszerű webshopból rendelhetjük házhoz a manufakturálisan készülő kedves és mutatós bögréket, tálkákat.

Mi is interjúztunk már Gáborral és voltunk is a műhelyében, ahol elárulta, hiába húzótermékei a teáscsészék, korántsem ez az egyetlen téma, amiben szeret alkotni. Míg pár éve még az élénk színek, a geometrikus minták és a mázazás volt a Kezemura legfontosabb stílusjegye, mára a natúr, természetes vonal a jellemzőbb.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kezemura) 

Somoskői Gábor | dizájn | kerámia | Kezemura | webshop

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom