Close
Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Aligha tudunk okosat hozzátenni Kevin McGloughlin Ismétlődés című videójához. Állítsuk teljes képernyőre, és bambuljunk, mert egészen átütő élmény, ahogy az épületrészletek, autópályák, szélturbinák mozognak.

A modern és ismeretlen jövő csábító tud lenni, de van benne valami ijesztő is. Kaotikus és felkavaró, ahogy a technológia egyre csak fejlődik, a tömeggyártás megállíthatatlan, sok minden ismétlődik, és egy idő után ez lesz a természetes. Kevin McGloughlin videója maga az őrjítő vizuális tartalom.

Ez is érdekelhet:

 

FOLYTASD EZZEL
Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz
Tanítani lehetne, ahogyan Genf elterül a Rhône folyó kiáramlásánál
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom