Close
Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Aligha tudunk okosat hozzátenni Kevin McGloughlin Ismétlődés című videójához. Állítsuk teljes képernyőre, és bambuljunk, mert egészen átütő élmény, ahogy az épületrészletek, autópályák, szélturbinák mozognak.

A modern és ismeretlen jövő csábító tud lenni, de van benne valami ijesztő is. Kaotikus és felkavaró, ahogy a technológia egyre csak fejlődik, a tömeggyártás megállíthatatlan, sok minden ismétlődik, és egy idő után ez lesz a természetes. Kevin McGloughlin videója maga az őrjítő vizuális tartalom.

Ez is érdekelhet:

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom