Close
Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Kisfilm, ami úgy hat ránk, mintha pszichedelikus szert fogyasztottunk volna

Aligha tudunk okosat hozzátenni Kevin McGloughlin Ismétlődés című videójához. Állítsuk teljes képernyőre, és bambuljunk, mert egészen átütő élmény, ahogy az épületrészletek, autópályák, szélturbinák mozognak.

A modern és ismeretlen jövő csábító tud lenni, de van benne valami ijesztő is. Kaotikus és felkavaró, ahogy a technológia egyre csak fejlődik, a tömeggyártás megállíthatatlan, sok minden ismétlődik, és egy idő után ez lesz a természetes. Kevin McGloughlin videója maga az őrjítő vizuális tartalom.

Ez is érdekelhet:

 

repetitív | vizuális csalódás | pszichedelikus | video | lsd

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram