Close
Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott – szerencsére azonban ő is egy olyan kalandor, aki a komfortzónáján kívül is szabadjára engedi olykor az alkotó energiáját.

A következő művében a kontinens legnépesebb városát, Moszkvát állítja a reflektorfénybe – egészen pontosan annak építészeti örökségét,  szovjet stílusú műemlékeit, modern architekturális megoldásait. Lássuk hát a várost, amelyet a fotós csak az otthonának nevez!

Vadim ugyanakkor a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába, a sarkköri Lofoten-szigetcsoportra is elvezetett már minket, ahogyan a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

lofoten | kisfilm | Vadim Sherbakov | oroszország | város

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom