Close
Moszkva építészeti örökségének kitüntetett helye van a teremtés panteonjában

Moszkva építészeti örökségének kitüntetett helye van a teremtés panteonjában

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott – szerencsére azonban ő is egy olyan kalandor, aki a komfortzónáján kívül is szabadjára engedi olykor az alkotó energiáját.

A következő művében a kontinens legnépesebb városát, Moszkvát állítja a reflektorfénybe – egészen pontosan annak építészeti örökségét,  szovjet stílusú műemlékeit, modern architekturális megoldásait. Lássuk hát a várost, amelyet a fotós csak az otthonának nevez!

Vadim ugyanakkor a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába, a sarkköri Lofoten-szigetcsoportra is elvezetett már minket, ahogyan a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom