Close
Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott – szerencsére azonban ő is egy olyan kalandor, aki a komfortzónáján kívül is szabadjára engedi olykor az alkotó energiáját.

A következő művében a kontinens legnépesebb városát, Moszkvát állítja a reflektorfénybe – egészen pontosan annak építészeti örökségét,  szovjet stílusú műemlékeit, modern architekturális megoldásait. Lássuk hát a várost, amelyet a fotós csak az otthonának nevez!

Vadim ugyanakkor a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába, a sarkköri Lofoten-szigetcsoportra is elvezetett már minket, ahogyan a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

Lofoten-szigetcsoport | kisfilm | film | oroszország | Vadim Sherbakov

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram