Close
Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Szovjet stílusú műemlékek és modern architekturális megoldások ütközőzónája a csodálatos Moszkva

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott – szerencsére azonban ő is egy olyan kalandor, aki a komfortzónáján kívül is szabadjára engedi olykor az alkotó energiáját.

A következő művében a kontinens legnépesebb városát, Moszkvát állítja a reflektorfénybe – egészen pontosan annak építészeti örökségét,  szovjet stílusú műemlékeit, modern architekturális megoldásait. Lássuk hát a várost, amelyet a fotós csak az otthonának nevez!

Vadim ugyanakkor a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába, a sarkköri Lofoten-szigetcsoportra is elvezetett már minket, ahogyan a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom