Close
Klasszikus darabokkal indítja első évadát az Art-Színtér

Klasszikus darabokkal indítja első évadát az Art-Színtér

Új produkciós iroda kezdi meg működését Art-Színtér néven, amelynek célja, hogy a színházi kultúrát széles körben népszerűsítse olyan helyeken is, ahol a közelben nem érhető el kőszínházi előadás. Az első évad klasszikus szerzők darabjaival indul.

Olyan szerzők műveit mutatják be, mint Molnár Ferenc, valamint Eric Assous, Terrence McNally és Leonard Gershe.  Mint írják, az Art-Színtér a pandémia időszaka alatt született, missziója, hogy professzionális színházi előadásokat hívjanak életre, amelyek minőségi, tartalmas szórakozást nyújtanak, valamint könnyen utaztathatók, így az ország bármely pontjára eljuthatnak.

A pillangók szabadok című vígjáték június 2-án látható

Az Art-Színtér első évadában két premierrel jelentkezik. Csiby Gergely első rendezése, Leonard Gershe A pillangók szabadok című vígjátéka június 2-án látható Hegyi Barbara, Szántó Balázs és Mosolygó Sára főszereplésével. Az előadás zenéjét Wunderlich József szerezte.

A történet szerint a jómódú családból származó Don anyja fullasztó szeretete elől menekül az önállóságba,

a forgószél természetű Jill pedig a színésznővé válás rögös útján indul el. Jill és Don találkozása nem várt meglepetést tartogat és a két fiatal között kapcsolat szövődik. Az együtt töltött néhány óra mindhárom szereplő életét gyökeresen átformálja – olvasható a darab ismertetőjében.

Június 8-tól Vass György rendezésében láthatja a közönség Molnár Ferenc klasszikusát, A testőrt

Június 8-tól Vass György rendezésében láthatja a közönség Molnár Ferenc klasszikusát, A testőrt. A főbb szerepekben Járó Zsuzsa, Debreczeny Csaba, Kútvölgyi Erzsébet és Dolmány Attila látható. A bemutatókat a Bethlen Téri Színházban tartják. Az előadásokról további információ a https://artszinter.hu címen érhető el.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

 

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom