Close
Klasszikus darabokkal indítja első évadát az Art-Színtér

Klasszikus darabokkal indítja első évadát az Art-Színtér

Új produkciós iroda kezdi meg működését Art-Színtér néven, amelynek célja, hogy a színházi kultúrát széles körben népszerűsítse olyan helyeken is, ahol a közelben nem érhető el kőszínházi előadás. Az első évad klasszikus szerzők darabjaival indul.

Olyan szerzők műveit mutatják be, mint Molnár Ferenc, valamint Eric Assous, Terrence McNally és Leonard Gershe.  Mint írják, az Art-Színtér a pandémia időszaka alatt született, missziója, hogy professzionális színházi előadásokat hívjanak életre, amelyek minőségi, tartalmas szórakozást nyújtanak, valamint könnyen utaztathatók, így az ország bármely pontjára eljuthatnak.

A pillangók szabadok című vígjáték június 2-án látható

Az Art-Színtér első évadában két premierrel jelentkezik. Csiby Gergely első rendezése, Leonard Gershe A pillangók szabadok című vígjátéka június 2-án látható Hegyi Barbara, Szántó Balázs és Mosolygó Sára főszereplésével. Az előadás zenéjét Wunderlich József szerezte.

A történet szerint a jómódú családból származó Don anyja fullasztó szeretete elől menekül az önállóságba,

a forgószél természetű Jill pedig a színésznővé válás rögös útján indul el. Jill és Don találkozása nem várt meglepetést tartogat és a két fiatal között kapcsolat szövődik. Az együtt töltött néhány óra mindhárom szereplő életét gyökeresen átformálja – olvasható a darab ismertetőjében.

Június 8-tól Vass György rendezésében láthatja a közönség Molnár Ferenc klasszikusát, A testőrt

Június 8-tól Vass György rendezésében láthatja a közönség Molnár Ferenc klasszikusát, A testőrt. A főbb szerepekben Járó Zsuzsa, Debreczeny Csaba, Kútvölgyi Erzsébet és Dolmány Attila látható. A bemutatókat a Bethlen Téri Színházban tartják. Az előadásokról további információ a https://artszinter.hu címen érhető el.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

 

színház | kultúra | A testőr | művészet | A pillangók szabadok

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram