Close
Egy gerillakampány nyomán az ausztrál citylightokat klímaválságplakátokra cserélik

Egy gerillakampány nyomán az ausztrál citylightokat klímaválságplakátokra cserélik

Melbourne, Sydney és Brisbane városainak buszmegállóiban a Bushfire Bandalism rendhagyó kampányba kezdett. Negyvenegy művész hetvennyolc poszterével hívják fel a figyelmet a klímaválságra, hogy a bozóttüzeket nem szabad természetes jelenségként kezelni.

A kampány nemcsak társadalmi szerepvállalással vegyített művészet, sokkal inkább ügyesen kivitelezett érzékenyítés, ami nem csap át hibáztatásba, helyette segít az edukációban. Eképpen a plakátokat QR-kódokkal látták el, melyekre szkennelve egy harminc szervezetből álló válogatás jelenik meg, hogy a helyiek hogy tudnak segíteni az országot és a bolygót sújtó tragédián. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bushfire Bandalism) 

 

klímaváltozás | klímaválság | citylight | ausztrália | gerilla kampány

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom